To je to što me zanima!

Prodano već 20 tisuća ulaznica za Benficu! Ostao je tek sjever

LUDNICA U MAKSIMIRU Dinamo igra protiv Benfice 7. ožujka u prvoj utakmici osmine finala Europske lige. Prvi da prodaje ulaznica navijači su stigli i prije 5 ujutro i čekali su do 11 sati da se otvore blagajne
Vidi originalni članak

Prvi navijači stigli su pred Dinamov stadion po karte za utakmicu s Benficom i prije 5 ujutro. Satima su čekali da se otvore blagajne.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva sata prije početka prodaje karata u redu je već bilo 200 ljudi. 

Kad su se blagajne otvorile, u manje od sat vremena prodano je 1000 ulaznica. Zapad dolje rasprodan je dva i pol sata nakon što su se otvorile blagajne, a malo poslije 17 sati rasprodan je i zapad gore, kao i sva mjesta na istoku! To je 20 tisuća ulaznica!

U redu od 5 ujutro

Dinamo dočekuje Benficu 7. ožujka u prvoj utakmici osmine finala Europske lige, a cijene karata su tek nešto više od onih za Viktoriju Plzen. Sjever je 120 kuna, što je samo 20 kuna skuplje nego za Plzen. Istok je 200 kuna, što je 50 kuna skuplje u odnosu na prošlu utakmicu, Zapad gore je 200 kuna, a Zapad dolje 250 kuna.

Ovaj put neće biti šalova koje su iz Dinama dijelili svakom navijaču s kupljenom ulaznicom za utakmicu protiv Viktorije Plzen, ali doznajemo da u maksimirskom klubu navijačima koji dođu na stadion svejedno pripremaju posebno iznenađenje.

Radi li se o nekakvom rekvizitu koji će navijači dobiti na ulazu ili o predmetu koji će navijače čekati na sjedalici u svrhu koreografije, još ne znamo.

Pogledajte fotke i video snimke prvoga dana prodaje karata:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video



Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od 15 sati Dinamo je omogućio i internetsku prodaju karata koja je zbog velikog interesa zasad onemogućena jer je sistem pao!

 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • 27.02.2019.

    Čitam i ne vjerujem koliko mržnje i zavisti.. Jadni smo jadni Iskreno i od srca želim svu sreću Dinamu i nek dogura bar do finala a onda šta bude. Pozz od navijača Rijeke

  • 27.02.2019.

    Nadam se da ce ti „Dinamovci „ dolaziti u tolikom broju i na utakmice sa Rudesom,Istrom ili Slavenom, uz Dinamo na svakoj tekmi.

  • 27.02.2019.

    I osamljeni siročići se moraju zabavljati. Igra koju država objeručke protežira. U protivnom, mase bi im se valjale ulicama. Sretno im bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare