Obavijesti

Sport

Komentari 81

I baka kupuje karte za Dinamo: Unuku i sinu uzimam za sjever

I baka kupuje karte za Dinamo: Unuku i sinu uzimam za sjever
12

Prodaja ulaznica za utakmicu Dinamo - Benfica (7. ožujka) počela je u srijedu u 11 sati, a satima prije otvaranja blagajni navijači su stvorili redove. U prvih sat vremena prodano je više od 1000 ulaznica

VIDEO

VIDEO I FOTKE PRVOG DANA PRODAJE KARATA

  • Prodaja ulaznica ide glatko, navijači strpljivo čekaju u redu. Blagajne su otvorene od 11 do 19 sati svaki dan uključujući i nedjelju. Dinamo će pred kraj dana objaviti koliko je ulaznica prodano. 
  • 11:50 Otišao sam s posla kako bih kupio kartu, rekao nam je jedan od navijača. U manje od sat vremena prodano je 1000 ulaznica! Ako se nastavi ovim ritmom, do kraja dana bit će prodano i preko 10.000 ulaznica.
  • 11.13 Više od 500 ljudi stoji u redu u Maksimiru! Svi žele na Dinamo - Benfica 7. ožujka u osmini finala Europske lige. U prodaji su sve tribine osim južne koja je rezervirana za navijače Benfice.
  • POGLEDAJTE VIDEO
  • 11:00 Počela je prodaja ulaznica za utakmicu Dinamo Benfica 7. ožujka. Sjever je 120 kn, Istok 200 kuna, Zapad gore 200 kuna, a Zapad dolje 250 kuna. Navijači u redovima stoje satima.
  • 10.30 Pola sata prije otvaranja blagajni u redu je preko 300 ljudi!
  • Sjever je 120 kuna, što je samo 20 kuna skuplje nego za Plzen. Istok je 200 kuna, što je 50 kuna skuplje u odnosu na prošlu utakmicu, Zapad gore je 200 kuna, a Zapad dolje 250 kuna, što je također poskupljenje od 50 kuna.
  • 'Došao sam u 5 i 15 ujutro i bio sam treći u redu. Zima? Ma kakva zima?! Južina je. Uostalom, kad je Dinamo u pitanju, nema zime, proljeće je u Europi', rekao nam je Ivan Pavić, inače naš kolega koji je, dok je veći dio metopole još bio u krevetu, već stajao u redu.
  • Oko 9 sati red se povećao na 200 ljudi. Svi žele na utakmicu. Dinamo dočekuje Benficu 7. ožujka na Maksimiru, uzvrat je u Portugalu 14. ožujka.
  • Danas u 11 sati počinje prodaja ulaznica za utakmicu Dinama i Benfice u osmini finala Europske lige (7. ožujka). Tri sata prije početka prodaje karata u redu pred Dinamovim blagajnama već je stajalo 70-ak ljudi.

'Došao sam u 5 i nisam bio prvi u redu'

Danas u 11 sati počela je prodaja ulaznica za utakmicu Dinama i Benfice u osmini finala Europske lige (7. ožujka). Tri sata prije početka prodaje karata u redu pred Dinamovim blagajnama već je stajalo 70-ak ljud.

Oko 9 sati taj se red povećao na 200 ljudi.

- Došao sam u 5 i 15 ujutro i bio sam treći u redu - rekao nam je Ivan Pavić, inače naš kolega koji je, dok je veći dio metopole još bio u krevetu, već stajao u redu.

- Zima? Ma kakva zima?! Južina je. Uostalom, kad je Dinamo u pitanju, nema zime, proljeće je u Europi - dodao je.

Prošetali smo uz kolonu navijača koji su čekali taj zlata vrijedan komadić papira.

- Došao sam u 7 sati. Bolje pričekati ovdje nego online, da se ne bi server srušio. Obično kupujem online, ali ovo je ipak posebna situacija, osmina finala... Protiv Viktorije nisam bio, imao sam obaveza na fakultetu, ali ovo nisam mogao propustiti - priča nam drugi navijač, a u redu ispred Dinamovih blagajni primijetili smo i jednu simpatičnu baku.

- Čekam u redu za sina i unuka. Oni nisu mogli doći. Jedan radi, drugi je u školi. Dali su mi upute. Moram im kupiti dvije ulaznice za sjever gore - rekla nam je gospođa.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:26

Dinamo dočekuje portugalskog velikana 7. ožujka, a cijene karata su tek nešto više od onih za Viktoriju Plzen. 

Sjever je 120 kuna, što je samo 20 kuna skuplje nego za Plzen. Istok je 200 kuna, što je 50 kuna skuplje u odnosu na prošlu utakmicu, Zapad gore je 200 kuna, a Zapad dolje 250 kuna, što je također poskupljenje od 50 kuna.

VIDEO

Pokretanje videa...

01:01

Ovaj put neće biti šalova koje su iz Dinama dijelili svakom navijaču s kupljenom ulaznicom za utakmicu protiv Viktorije Plzen, ali doznajemo da u maksimirskom klubu navijačima koji dođu na stadion svejedno pripremaju posebno iznenađenje. Radi li se o nekakvom rekvizitu koji će navijači dobiti na ulazu ili o predmetu koji će navijače čekati na sjedalici u svrhu koreografije, još ne znamo.

UŽIVO IZ MAKSIMIRA

Pokretanje videa...

05:42

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja