To je to što me zanima!

FOTO Dalić i Kustić navijali za vaterpoliste, pogledajte kako je izgledala atmosfera na Mladosti

Izbornik nogometne reprezentacije nije propustio vaterpolski spektakl u Zagrebu, a društvo su mu pravili predsjednik HNS-a i državni tajnik, nekadašnji vaterpolski reprezentativac
Vidi originalni članak

Među svečanim uzvanicima u pobjedi Hrvatske u četvrtfinalu Europskog prvenstva u vaterpolu nad Grčkom (13-7) na zagrebačkom bazenu uz Savu pojavili su se i ljudi iz Hrvatskog nogometnog saveza, izbornik Zlatko Dalić i predsjednik Marijan Kustić.

POGLEDAJTE VIDEO: Bazen Gruž u ruhu za Euro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Daliću je baš Grčka bila protivnik koji ga je lansirao prema natjecanju na kojem je ostvario najveći uspjeh u povijesti nogometne reprezentacije. Nakon ključne pobjede u Ukrajini u debiju 2017. "vatreni" su se lakoćom obračunali s Grcima u prvoj utakmici play-offa za Mundijal u Zagrebu (4-1), dok je u uzvratu bilo 0-0.

Daliću i Kustiću pridružio se Josip Pavić, bivši vaterpolski reprezentativac i aktualni državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta. Na ispunjenim tribinama bazena Mladosti, uz oko 2000 gledatelja, bila je i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Medenko 12.01.2024.

    Dalic je tako skromno placen ,da je trener Italije ili Njemacke imao bi deset puta vise ili da je u Saudijskoj Arabiji gdje bi imao barem 5 milja a u HR -nema ni jedan milijun

  • mrTrobec 12.01.2024.

    ah,stručnjaka

  • mislim 12.01.2024.

    Ubiše se navijajuć polomiše laktove držeć se za njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare