Obavijesti

Sport

Komentari 71

VIDEO Hrvatska je u polufinalu! 'Barakude' su čudesnim drugim dijelom 'potopile' čvrstu Grčku

VIDEO Hrvatska je u polufinalu! 'Barakude' su čudesnim drugim dijelom 'potopile' čvrstu Grčku
5

Iako su napravili veliku glupost prije poluvremena i dali Grcima prednost, u nastavku su hrvatski vaterpolisti odigrali čudesnu partiju i tako osigurali borbu za odličja

Hrvatski vaterpolski reprezentativci plasirali su se u polufinale Europskog prvenstva nakon što su u četvrtfinalu svladali Grčku 13-8 (3-3, 2-3, 4-0, 4-2) u dvoboju odigranom u Zagrebu, na bazenu uz Savu, pred 2000 gledatelja. 

Bijač će pamtiti ovaj rođendan, a sada nas zanima samo zlato!
Bijač će pamtiti ovaj rođendan, a sada nas zanima samo zlato!

Jerko Marinić-Kragić je bio prvi strijelac Hrvatske s četiri gola, tri gola postigao je Loren Fatović, a po dva Luka Lončar i Ante Vukičević. Kapetan Marko Bijač imao je devet obrana. Za Grčku su po dva gola zabili Papanastasiou i Argyropoulos

Zagreb: Susret Hrvatske i Grčke u četvrtfinalu Europskog prvenstva u vaterpolu

Grčka je na poluvremena imala jedan gol prednosti (5-6), a onda su aktualni svjetski i olimpijski doprvaci ostali bez realizacije više od 13 minuta. Hrvatska je u tom razdoblju postigla čak osam golova i osigurala uvjerljivu pobjedu za plasman u polufinale.

POGLEDAJTE OVDJE SJAJNU TREĆU ČETVRTINU HRVATSKE

Hrvatske vaterpoliste u utakmici za plasman u finale čeka Mađarska koja je u prvom četvrtfinalnom dvoboju pobijedila Srbiju s 15-14 bolji izvođenjem peteraca nakon što su 32 minute završile rezultatom 10-10. Polufinalni dvoboj Hrvatske i Mađarske na rasporedu je u nedjelju, a to bi trebalo biti od 18 sati i 30 minuta. U drugom polufinalu Španjolska čeka boljeg iz dvoboja Italije i Crne Gore.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
ČETVRTFINALE EUROPSKOG PRVENSTVA 18:30 , MLADOST, ZAGREB
Hrvatska
Harkov Fatović 3 Marinić-Kragić 4 Vukičević 2 Lončar 2 Burić
13 : 8
Grčka
Kakaris Fountoulis Genidounias Kalegeropoulos Argyropoulos 2 Papanastasiou 2
Sortiranje događaja
KRAJ

GOTOVO JE! Nevjerojatnim drugim poluvremenom osigurale su 'barakude' borbu za medalje i polufinale gdje će igrati protiv Mađarske! Ta je utakmica na rasporedu u nedjelju od 18 sati i 30 minuta.

32' GOL GRČKA 13-8

Zabili su Grci još jedan i to im je posljednji na ovoj utakmici.

29' GOL GRČKA 13-7

Papanastasiou je ostao sam pred Bijačem i zabio. I neka je, barem neće u polufinalu.

29' GOL HRVATSKA 13-6

Rino Burić je potopio Grčku! Nema više vremena, Hrvatska je u polufinalu Europskog prvenstva nakon čudesnog drugog poluvremena. Obranili su se još jednom naši.

28' GOL HRVATSJA 12-6

Kad te ide- te ide! Sedam golova zaredom su zabili hrvatski reprezentativci, Fatovićev treći za pa možemo reći nedostižnih šest golova razlike.

Komentari 71