To je to što me zanima!

Srbi na Euru: Napali su turske navijače zajedno s Francuzima

Prema informacijama iz Francuske, navijači PSG-a napali su navijače Turske uoči utakmice Hrvatske i Turske. Među napadačima je navodno bilo i Srba
Vidi originalni članak

Novi incident na Euru. Prema informacijama iz Francuske, huligani PSG-a napali su navijače Turske uoči utakmice Hrvatske i Turske na Parku prinčeva.

Među napadačima je bilo i srpskih huligana, prenose srpski mediji. Turci su bili brojčano inferiorni, a policija je ovoga puta bila brza te je spriječila veći sukob.

Vjerojatno se pitate otkud srpski navijači na Euru.

Informacije iz navijačkih krugova govore kako se radi o osveti Turcima za ubojstvo navijača Crvene zvezde u Istanbulu prošle godine.

Navodno je upravo to bio povod za napad na turske navijače koji su stigli s transparentima na kojima se sprdaju s ubijenim navijačem.

Hrvati i Turci pokazali svijetu kako se navija

Uefa je utakmicu Hrvatske i Turske označila kao visokorizičnu, no hrvatski i turski navijači oduševili su svijet nakon što su zajedno pjevali i navijali uoči utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No u isto vrijeme, huligani Marseillea i PSG-a, kao i oni iz Rusije i Engleske, sramote svoje zemlje nakon sve većeg vala nasilja koji se širi Francuskom.

Rusi i Englezi mogli bi biti izbačeni s Eura

Ovaj novi ispad samo je nastavak huliganskog rata koji na Euru traje od četvrtka i dolaska Engleza u Marseille. Rusi su prednjačili u napadima na Engleze, a Uefa je otvorila disciplinski postupak protiv ruskog saveza te je upozorila Rusiju, ali i Englesku, kako bi nakon sljedećeg incidenta mogli biti izbačeni s Eura.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • bubleha 13.06.2016.

    Nadam se da će pupavac ovo osuditi.

  • ZagrebČipovi 13.06.2016.

    Svaka čast Hrvatskim navijačima. pokažite svijetu kako se navija, budite jaki ako slučajno izgubimo koju utakmicu. I Turcima svaka čast lijepo je to vidjeti,pravo navijenje, nema potrebe za nasiljem i razbijanjem,to je nogomet sport u kojem netko mora pobijediti!!

  • malenalena 13.06.2016.

    zašto svijet dozvoljava šljamu uopće da se pojavljuje igdje,da rade te nerede?? pa dosta je bilo ,treba budaletinama stat na kraj,dok nije kasno,da mi normalni ljudi možemo normalno živjeti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare