To je to što me zanima!

Francuski rukometaš slavio zlato pa ga uhitili! U noćnom je klubu pokušao silovati djevojku

Odmah su reagirali zaštitari koji su ga zadržali do dolaska policije koja ga je uhitila te smjestila u pritvor do ispitivanja. Inače, igra u poljskom Kielcu zajedno s Igorom Karačićem
Vidi originalni članak

Francuska policija uhitila je francuskog rukometnog reprezentativca Benoita Kounkouda (26) zbog pokušaja silovanja, prenio je Le Parisien.

NAKON 10 GODINA Francuska prvak Europe! Slomili su Dansku nakon produžetaka

Sve se dogodilo u jutarnjim satima u utorak u noćnom klubu gdje su francuski rukometaši, nakon dočeka u Parizu gdje ih je ugostio i predsjednik Macron, nastavili proslavu europskog zlata. Kounkoud je, prema očevicima, skinuo hlače te htio silovati mladu djevojku.

Odmah su reagirali zaštitari koji su ga zadržali do dolaska policije koja ga je uhitila te smjestila u pritvor do ispitivanja.

ANKETA Karabatić karijeru želi završiti u Parizu. Je li najveći u povijesti? STVAR FORMALNOSTI Evo gdje bi rukometaši trebali igrati kvalifikacije za Pariz... KAKO SU GLASOVALI Nedim Remili je MVP Eura, ali nije član idealne sedmorke?!

Kounkouda je, inače, francuski izbornik Gillaume Gille pozvao u zadnji trenutak na Europsko prvenstvo u Njemačkoj, nakon što su se pojavili problemi na poziciji desnog krila. U finalu protiv Danske (33-31) nije ulazio u igru. S Igorom Karačićem, nakon odlaska iz PSG-a, dijeli svlačionicu u poljskom Kielcu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MatijaKezele 31.01.2024.

    Laži laži laži me... Opet netko želi napakostit sportašima ko i s mendyom

  • smrekovaca 31.01.2024.

    osvoji medalju i misli da moze sto oce ugljesa

  • m.m.9 31.01.2024.

    francuz😂..imat ćemo i mi takvih hrvata..

Komentiraj...
Vidi sve komentare