To je to što me zanima!

Francuzi preokrenuli protiv Njemačke, u lovu na sedmo zlato! Ovo su polufinalni parovi

U drugom je poluvremenu Njemačka povela s 20-18 nakon pet minuta nastavka, ali tu je počela brutalna serija Francuza. Njemački napad stavili su pod ključ i držali ih osam minuta bez gola
Vidi originalni članak

Rukometaši Francuske pobijedili su reprezentaciju Njemačke s 35-28 i plasirali se u polufinale Svjetskog prvenstva. Francuzi su najuspješnija zemlja u povijesti SP-a sa šest zlata i s ovom su pobjedom još jednom pokazali rukometnu klasu.

Francuska će u polufinalu igrati protiv domaćina SP-a, Švedske, koja je ranije porazila Egipat. U drugom će se polufinalu suočiti Danci, branitelji svjetskog zlata, i Španjolska.

LAKOĆOM Završila je egipatska bajka: Švedska izborila polufinale! VIDEO: KAKVA DRAMA Nevjerojatna glupost Norvežane koštala prolaska u polufinale: Španjolci u ludnici prošli dalje!

Nijemci su vrlo dobro ušli u utakmicu. Nakon 15 minuta vodili su 11-7 i na krilima Knorra, Golle i Steinerta izgledali su zaista odlično. Međutim, Francusku se u rukometu nikad ne smije prerano otpisati. Odgovorili su Njemačkoj izjednačenjem u manje od tri minute

LAKOĆOM Danci pregazili Mađare i plasirali se u polufinale SP-a

Melvyn Richardson zabio je dva gola, a Dika Mem i Nedim Remili dodali su po gol za 11-11 i do kraja prvog poluvremena utakmica se igrala principom "gol za gol". 

U drugom je poluvremenu Njemačka povela s 20-18 nakon pet minuta nastavka, ali tu je počela brutalna serija Francuza. Njemački napad stavili su pod ključ i držali ih osam minuta bez gola, a u tom su razdoblju zabili pet golova i poveli s 23-20.

U svojem rezervoaru Nijemci su imali još veoma malo goriva. Hafner je u 47. minuti smanjio francusko vodstvo na 26-24, ali Francuska je zabila tri uzastopna gola i pobjegla na nedostižnih plus pet s manje od deset minuta do kraja. 

Fabregas i Remili bili su najbolji strijelci za Francusku s pet golova, a Mahe, Richardson i Tournat dodali su po četiri gola. Samo se jedan Francuz nije upisao u strijelce, a Remi Desbonnet oduševio je na golu s 14 obrana i 47 posto zaustavljenih udaraca zbog čega je proglašen igračem utakmice.

Najbolji strijelac Njemačke bio je Golla sa šest golova, dok je Andreas Wolff imao čak 16 obrana, ali i 33 posto zaustavljenih udaraca.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Fico68 26.01.2023.

    e da nam je ovakvog golmana

  • David1Prometheus 26.01.2023.

    Kak mi je zao sta njemci nisu dobili ove trule francuze..samo tuku u obrani a u napadu se krumpaju i nasilu zabijaju..ocaj od rukometa

  • MatijaKezele 25.01.2023.

    Bravo za Francuze, i ja bih želio da oni napokon ostvare par loših rezultata, ali oni su uvijek tu pri vrhu. Svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare