To je to što me zanima!

Frankfurt je gorio! 60.000 ljudi slavilo kup, Kovač se oprostio...

Nije se lako oprostiti od Frankfurta, ali lakše mi je zbog nevjerojatne podrške obožavatelja, kazao je Niko Kovač na proslavi prvog trofeja za Eintracht nakon 30 godina i uoči odlaska u Bayern
Vidi originalni članak

Eintracht je u subotu senzacionalno osvojio Njemački kup pobjedom 3-1 nad Bayernom, a u nedjelju navečer više od 60.000 navijača dočekalo je momčad u središtu Frankfurta!

Navijači su u zračnoj luci dočekali svoje junake, a slavlje se potom preselilo u središte grada, ispred gradske vijećnice. Njemačka policija je objavila kako je bilo više od 60.000 navijača, te da je sve prošlo bez incidenata.

Igrači i stručni stožer Eintrachta, predvođeni braćom Nikom i Robertom Kovačem sjajno su se zabavljali, a bivši hrvatski izbornik je ostao bez riječi, posebice kada je cijeli trg skandirao njegovo ime.

- Teško je nešto reći, bez riječi sam. Ovo je lijep dan nakon povijesne pobjede u Berlinu. Nije se lako oprostiti od Frankfurta, ali lakše mi je zbog nevjerojatne podrške obožavatelja - kazao je Niko Kovač koji će iduće sezone voditi Bayern.

VIDEO/URNEBESNO Ante oduševio Nijemce svojim golovima, ali njemački ne priča

Ovacije je zaslužio i Ante Rebić, junak finala s dva gola.

Predsjednik kluba Petar Fischer je dodao kako ovaj trijumf nikada neće zaboraviti, dok je izvršni direktor kluba Axel Hellmann naglasio:

- Ključ je bila kohezija između momčadi, navijača, čelnika kluba i sponzora. Cijeli grad je jedna harmonija.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • sena2 21.05.2018.

    Cestitke Niki i stozeru na velikom trofeju,radujem se novom pocetku sezone sa Nikom na celu Bayerna!Sad krece dominacija Bayerna u Europi sa nadam se uvodjenjem Var-a u europskim natjecanjima!Mia San Mia

  • MH08 21.05.2018.

    Lijepo izgleda taj DFB pokal

  • Samosex980 21.05.2018.

    Nasa godina nasa tri igraca igraju finale lige prvaka Leko osvojio Belgiju Kovac kup rakitic spanjolsku ligu mandzo italiju Klafuric poljsku i biscan blizu osvajanja slovenske lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare