To je to što me zanima!

Rijeka ostaje bez kapetana: Franko seli u kinesku 2. ligu!?

Andrijašević je protekle dvije sezone na Rujevici proveo na posudbi kao igrač Genta, no Belgijci žele ipak nešto zaraditi na njemu pa će ga prodati kineskom drugoligašu Zhejiangu
Vidi originalni članak

Kako saznajemo,  Franko Andrijašević (29) na pragu je odlaska u Kinu, a njegov 8. klub u karijeri biti će Zhejiang, nakon što je u karijeri već nosio dres Hajduka, Dugopolja, Dinama, Lokomotive, Rijeke, Waasland-Beverena i Genta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Andrijašević bi za kineskog drugoligaša trebao staviti potpis na ugovor od tri godine, a nije poznato koliko će Franko tamo zarađivati, ali poznavajući Kineze, radi se o izdašnom ugovoru.

Ipak, novac od transfera neće dobiti Rijeka budući da je Franko na Rujevici već dvije sezone na posudbi kao nogometaš belgijskog Genta s kojim mu ugovor ističe u lipnju sljedeće godine.

Podsjetimo, Andrijašević nam je već prije dva tjedna otkrio da odlazi iz Rijeke na kraju sezone.

- Moram se na kraju sezone vratiti u Gent, a mislim da neću tamo ostati igrati. Sljedeće sezone mi je zadnja godina ugovora i htjet će me prodati, a teško da će me opet pustiti u Rijeku - otkrio nam je Franko i dodao:

JADRANSKI DERBI Franko: Koliko god želio ostati u Rijeci bojim se da to nije realno

- Rijeka možda može biti opcija kad bi došlo do raskida ugovora s Gentom, ali realno: teško da ću se vratiti na još jednu posudbu na Rujevicu koliko god to želio, koliko mi god Rijeka znači i koliko mi je dao ovaj klub.

Franko je i ove sezone uvjerljivo najbolji igrač momčadi Gorana Tomića. Ove je sezone kombinirano nastupio u 38 utakmica, a zabio je 13 golova i asistirao za još sedam, a s 12 prvenstvenih golova je peti najbolji topnik HNL-a.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • jjokocha 15.05.2021.

    Nek dofuraju Tolića na posudbu

  • DenisKešić 14.05.2021.

    kako igra , mislim da je to uspjeh

  • Slajzerizer 14.05.2021.

    Niš specijalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare