To je to što me zanima!

Fury: Neka se Joshua bori s Hrgovićem. Mene čeka veća riba

Filip Hrgović je obavezni izazivač za IBF svjetsku titulu koja je u vlasništvu Oleksandra Usika. Svjetska boksačka elita izbjegava ga dulje vrijeme, ali neće moći još dugo
Vidi originalni članak

Boksački svijet je s nestrpljenjem dočekao veliki okršaj Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua koji je završio nokautom u drugoj rundi. Britanac je teško uspavao Kamerunca, a potom je njegov menadžer Eddie Hearn ustvrdio da u idućem meču boksa protiv Oleksandra Usika ili Tysona Furyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Furyja u ovom trenu ne zanima Joshua

No, Fury je u razgovoru s renomiranim borilačkim novinarom Arielom Helwanijem iznio svoje planove, koji se itekako kose s Joshuinim.

- Dug je put do toga (meča Furyja i Joshue op.a.). Zadnjih pet godina uvijek neko sranje spriječi održavanje naše borbe. Sada je to sranje borba za ujedinjenje svjetskih naslova u teškoj kategoriji. Ovo je bio fantastičan nastup AJ-a, ali nažalost, mene čeka veća riba, Oleksandr Usik. Prvi meč je 18. svibnja, a revanš u listopadu. Nakon toga, ako je Joshua i dalje slobodan i ako sam ja slobodan, idemo to odraditi.

STRAŠAN KROŠE VIDEO Pogledajte težak nokaut Joshue. Ngannou u nesvijesti!

Hrgović obavezni izazivač za IBF titulu

A onda Joshui poručio da boksa s Filipom Hrgovićem!

- Da, klauzula vrijedi u oba smjera. Joshua može raditi što god želi, to se mene ne tiče. On će se morati boriti jer ne može čekati godinu dana. Neaktivnost nije dobra kao što znamo. Mora ostati aktivan i možda može loviti svjetsku titulu. Nakon što ja porazim Usika, IBF-ova titula ostat će upražnjena. Možda on i Hrgović mogu se boriti za tu upražnjenu titulu - dodao je 'kralj cigana'.

MEGASPEKTAKL U RIJADU Evo koliko će zaraditi Joshua i Ngannou, tko je favorit i zašto je meč bitan za Filipa Hrgovića

Podsjetimo, Filip Hrgović je obavezni izazivač za IBF svjetsku titulu koja je u vlasništvu Oleksandra Usika. Svjetska boksačka elita izbjegava ga dulje vrijeme, ali neće moći još dugo.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Dobar, loš, zao 09.03.2024.

    Boks+MMA=Mafija za zgrtanje love. Udružili se, slizali se. I uz ovakve mećeve pune džepove, i živo ih zaboli tko je prvi ili obvezni izazivač. A dokaz je najava novih mećeva i to protiv top 3 boksaća od strane MMA Maga. 

  • TimbTomb 09.03.2024.

    Hrga je neatraktivan i nezanimljiv . Nije on ni malo zasluzio tu borbu

  • Drvosjeća007 09.03.2024.

    Tako je. Sljedeca borba Joshua vs. Hrgovic. I poruka nasem Hrgovicu.- pripremi se za Joshuu kod Pedra Diaza i razbi tog Joshuu. Znam da si bolji. Ajmo Hrgoviću

Komentiraj...
Vidi sve komentare