To je to što me zanima!

Gaspart: Messi ima ugovor koji ne može raskinuti! Minguella: Messi ima klub, otići će u Inter

Nek' ide za godinu dana bez i centa odštete, ali ako hoće ići sada onda to mora koštati: 700 milijuna eura! Za kormilom nije Messi nego Barca, tvrdi bivši predsjednik Gaspart čiji je nadimak - Mr. Burns
Vidi originalni članak

Tektonski poremećaj s tsunamijem, a ukupna snaga ni potresa, ni vodenog vala još se niti ne naziru. Kad je Leo Messi u utorak navečer u upravu Barcelone poslao tzv. burofaks u kojem klub obavještava o odlasku, sve je u nogometu istodobno i stalo i pomaknulo se za 180 stupnjeva.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatne kopačke, Zlatne lopte... Zlatni Messi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reakcije se samo nižu, a provjerene (ili "provjerene") informacija plasiraju brojni insajderi. Za neke nije bitno što su po ključnim funkcijama bivši. Ako znaju istinu o tome što se događa s Messijem ili u Barceloni.

A bivši predsjednik Blaugrane Joan Gaspart i bivši igračev menadžer Josep Maria Minguella itekako su duboko 'unutra'.

Gaspart ima 75 godina. Čovjek koji je 2,5 godine bio predsjednik Barcelone (srpanj 2000. - veljača 2003.), oblačio se u konobara da dovede Ronalda na Camp Nou, a nadimak mu je Mr. Burns po liku uz Simpsona jer, kažu Španjolci, i sliči na njega i jednako je beskrupulozan.

ETIHAD U EUFORIJI 'Messi može samo u Man City, on sam je već nazvao Guardiolu'

On tvrdi kako Messi: ne može iz Barcelone.

- Vidio sam ugovor, znam svaku stavku. I pandemijske okolnosti tj. produženje sezone i prijelaznog roka ne mijenjaju stvar. Prije lipnja sljedeće godine Messi ne smije s Nou Campa! - kaže Gaspart i dodaje:

- Bitan je i ponos kluba. Nek' ide za godinu dana bez i centa odštete, ali ako hoće ići sada onda to mora koštati: 700 milijuna eura! Pa valjda odlučuje klub, a ne igrač. Barcelona ga plaća. I to basnoslovno. I to već puste godine. Za kormilom nije Messi nego Barca - tvrdi Gaspart.

BARTOMEU vs MESSI 'Ne idem ja nigdje'! Predsjednik Barcelone se zalijepio za fotelju

Josep Maria Minguella vodio je Messijevu karijeru, barata podacima i informacijama koje, kad god javno istupi, ispadnu točne.

- Otići kod prijatelja Aguera i dobro poznatog trenera Guardiole sigurno je njegov prvi impuls pa je to i napravio, već ih je nazvao. Ali ljudi koji mu vode karijeru pa i on sam vodit će se novcem. A Italija je napravila vrhunski potez za poreznim odredbama kad su ugovori nogometaša u pitanju. Kad se prašina u Barceloni slegne i ako uprava ostane, a Leo ode, onda se zna da on već ima klub. To je: Inter! - kaže Minguella.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • domagoj264 26.08.2020.

    gdje god da ode ... otici ce radi para nece to biti stari Messi

  • 8000E placa!sigurna Hrvatska!😂 26.08.2020.

    Messi je bivsi!!!!!!!!!! U pitanju je samo trenutak kada ce Inter predstavit novo pojacanje! Pep ga zeli ali seici za covjeka od 34god ne zele iskrcat velike novce te mu dati ugovor na 3-4god sto mu nidi inter!!

  • 26.08.2020.

    Nece on nidje

Komentiraj...
Vidi sve komentare