Obavijesti

Sport

Komentari 43

'Messi može samo u Man City, on sam je već nazvao Guardiolu'

'Messi može samo u Man City, on sam je već nazvao Guardiolu'

Iz dva vrhunski obaviještena izvora dolazi ista najava: Messi ide u City, a odluku mu može promijeniti samo to da u istom naletu iz Barcelone odlete i predsjednik Bartomeu i trener Koeman

VIDEO

Neymar ide u Paris Saint-Germain, Lionel Messi namjerava otići iz Barcelone. Dvije vijesti koje su na prvu primljene kao senzacionalizam bez utemeljenja, a pokazale se kao 100% točne najave u eter je lansirao brazilsko-španjolski novinar Marcelo Bechler.

Pa se sada itekako sluša što o najnovijoj točki 'cirkusa Barcelona' kaže free-lancer koji se iz Sao Paula preselio u Kataloniju.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi u doba karantene

Pokretanje videa...

Leo Messi tehnicira WC papirom 00:19

A Bechler za brazilski Esporte Interativo bez ikakvih dvojbi i sumnji tvrdi:

- Postoji jedna jedina realna opcija, a to je Manchester City. Ako već mora otići iz kluba u kojem bio cijelu svoju karijeru onda Messi ide kod trenera s kojim se osjećao najbolje u cijeloj svojoj karijeri, kod Pepa Guardiole - priča Bechler.

- I nije to samo teorija nego su dogovori već u tijeku. Messi je sam nazvao Guardiolu! City ima love koliko je god potrebno pa i za sve Messijeve privilegije. Od milijun eura tjedne plaće do ogromnog dijela zarade od svih marketinških ugovora koji idu preko kluba.

Jedan uvjet ipak postoji:

- Odštetni iznos od 700 milijuna eura neće platiti ni City. Kojih 100-150 milijuna već je iznos koji su spremni iskrcati, ali zapravo se čeka mišljenje pravnika o tome ima li Messi pravo na aktiviranje klauzule koja ga oslobađa bilo kakve odštete i pretvara u slobodnog igrača. Lavina je pokrenuta, pitanje je koliko će se kotrljati, ali stat će na lokaciji koja je već poznata: u Man Cityju - siguran je Marcelo Bechler.

Talijani pak javljaju kako je predsjednik Intera Steven Zhang, odmah nakon što je zadržao Contea na klupi, u utorak navečer iz Milana odletio u Barcelonu kako bi nastavio već započeti kontakt s Messijem. Ali...

I dobro obaviješteni The Athletic bez upitnika potvrđuje najavu kako će argentinski nogometni čarobnjak do kraja ovog prijelaznog roka Barcelonin crveno-plavi zamijeniti Cityjevim svijetlo-plavim dresom.

Jedino što može donijeti totalni zaokret jest da predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu odstupi s pozicije. A onda s njim i šef struke Ronaldo Koeman koji još nije ni raspakirao prtljagu, tek je došao prije nekoliko dana umjesto Setiena.

'Ne idem ja nigdje'! Predsjednik Barcelone se zalijepio za fotelju
'Ne idem ja nigdje'! Predsjednik Barcelone se zalijepio za fotelju

Ali Nizozemac je, tvrdi katalonski Diario Sport, Messiju digao živac bahatim govorom. Koeman je Messija nazvao pa mu rekao:

Suarez odlazi, na njega ne računam, želim da ti ostaneš, ali... Počinje novo vrijeme. Svi se moraju podrediti momčadi, ama baš svaki igrač uključujući i tebe bit će u funkciji kolektiva i igre kakvu ja odredim.

Ako ostane na klupi u svoje će kalupe stavljati neke druge igrače. Messiju to - ne pada na pamet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve