To je to što me zanima!

Gattuso je preuzeo Fiorentinu!

Prema pisanju medija do sredine današnjeg dana bilo je gotovo sigurno da će 43-godišnji Gattuso, bivši veznjak i trener Milana, otići u Lazio, no Forentina je uspjela poremetiti planove rimskog kluba
Vidi originalni članak

Gennaro Gattuso postao je novi trener Fiorentine, manje od 48 sati nakon što je u Napoliju dobio otkaz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gennaro će biti novi trener Fiorentine od 1. srpnja - objavio je predsjednik talijanskog prvoligaša Rocco Commisso na službenim stranicama toskanskog kluba.

JURIĆ GA ŠOKIRAO Gattuso dobio otkaz u Napoliju

Naslijedit će Giuseppea Iachinija koji je na klupu Viola zasjeo u ožujku s ciljem da osigura ostanak u prvoj ligi nakon iznenadne ostavke Cesarea Prandellija.

Prema pisanju medija do sredine današnjeg dana bilo je gotovo sigurno da će 43-godišnji Gattuso, bivši veznjak i trener Milana, otići u Lazio, no Fiorentina je uspjela poremetiti planove rimskog kluba.

Gattuso je u Napoliju naslijedio Carla Ancelottija koji je smijenjen u prosincu 2019., a sljedeće je godine uspio osvojiti svoj prvi naslov kao trener, s Napolijem je slavio u kupu Italije.

Međutim, Napoli u nedjelju nije uspio ostvariti svoj primarni cilj za ovu sezonu, a to je plasman u Ligu prvaka. Ovu je sezonu završio kao peti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Qebradalaonda 25.05.2021.

    **Admin** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

  • 25.05.2021.

    Ovaj kao Oreščanin od kluba do kluba i upropastava ih hahah

  • noelsz 25.05.2021.

    Navodno je Genoa zainteresirana za Kristijana Lovrića

Komentiraj...
Vidi sve komentare