To je to što me zanima!

Gavranović ima potres mozga!

Petko mi je rekao da je Gavro u jednom duelu dobio udarac u glavu i ne sjeća se prvog poluvremena, rekao je nakon pobjede protiv Flore, Zoran Mamić. Doznajemo da Mario Gavranović ima blaži potres mozga
Vidi originalni članak

Nastala je konfuzija, nismo znali da Gavranović ne zna gdje je u tom trenutku. Petko mi je rekao da je Gavro u jednom duelu dobio udarac u glavu i ne sjeća se prvog poluvremena, pa smo mijenjali zamjenu i službene papire za zamjenu i u toj konfuziji primili gol. Nadamo se da će Gavro biti dobro, sad je u jako dobroj formi i nadamo se da je sve u redu s njim, rekao je nakon pobjede protiv Flore Zoran Mamić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije trener Dinama u tom trenutku točno znao kakva je situacija s Gavrom, utakmica je tek završila. Doznajemo kako švicarski reprezentativac ima blaži potres mozga.

Na klupi je dok je utakmica trajala normalno pričao, došao je k sebi, a nakon susreta je utvrđeno kako ima blaži potres mozga. Sad je u dobrom stanju. 

Zoran Mamić je u toj 65. minuti planirao uvesti Ivanušeca, a izvesti Oršića. Pitao je Petkovića, što se događa, a onda je Bruno došao do aut-linije i šapnuo treneru situaciju s Gavranovićem. 

Mario je u sjajnoj formi ove sezone. Njegov je povratak odlična stvar za Dinamo. Zabio je već pet golova, protiv Flore je bio strijelac i asistent. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ivan Spahić 02.10.2020.

    Jučer ste pisali,kakva izjava Mamića,Gavranović se ne sijeća prvog poluvremena,a sad pišete kako ima potres mozga,daj mi recite vi novinari,ko će vama stat na kraj,vi ste najveći pljuvači Hrvatskog nogometa u svoju korist...Vjerovatno će kometar bit izbrisan i dabit ću,crveni karton.....

  • JohnnyBravo 02.10.2020.

    Sad je ko Modrić, ako završi na sudu, može reći "ne sićan se ništa".Da nije i Luka pao na glavu prije suđenja?

  • 02.10.2020.

    Kolika magnituda? Osjetilo se podrhtavanje i onaj neugodan zvuk grmljavine

Komentiraj...
Vidi sve komentare