Sport

Komentari 14

Gavranović ima potres mozga!

Gavranović ima potres mozga!

Petko mi je rekao da je Gavro u jednom duelu dobio udarac u glavu i ne sjeća se prvog poluvremena, rekao je nakon pobjede protiv Flore, Zoran Mamić. Doznajemo da Mario Gavranović ima blaži potres mozga

Nastala je konfuzija, nismo znali da Gavranović ne zna gdje je u tom trenutku. Petko mi je rekao da je Gavro u jednom duelu dobio udarac u glavu i ne sjeća se prvog poluvremena, pa smo mijenjali zamjenu i službene papire za zamjenu i u toj konfuziji primili gol. Nadamo se da će Gavro biti dobro, sad je u jako dobroj formi i nadamo se da je sve u redu s njim, rekao je nakon pobjede protiv Flore Zoran Mamić.

Nije trener Dinama u tom trenutku točno znao kakva je situacija s Gavrom, utakmica je tek završila. Doznajemo kako švicarski reprezentativac ima blaži potres mozga.

Na klupi je dok je utakmica trajala normalno pričao, došao je k sebi, a nakon susreta je utvrđeno kako ima blaži potres mozga. Sad je u dobrom stanju. 

Zoran Mamić je u toj 65. minuti planirao uvesti Ivanušeca, a izvesti Oršića. Pitao je Petkovića, što se događa, a onda je Bruno došao do aut-linije i šapnuo treneru situaciju s Gavranovićem. 

Mario je u sjajnoj formi ove sezone. Njegov je povratak odlična stvar za Dinamo. Zabio je već pet golova, protiv Flore je bio strijelac i asistent. 

Najčitaniji članci