To je to što me zanima!

Gazzetta hvali Jurića: 'Napravio je nagaznu minu za velikane'

Talijanske sportske novine, La Gazzetta dello sport, nahvalile su Ivana Jurića nakon što je njegova momčad remizirala (2-2) s vodećim Milanom - 'Od bljutave splačine napravio je nagaznu minu za velikane'
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Ivan Jurić s Veronom prolazi kroz izvrsnu sezonu, a nakon nekoliko briljantnih rezultata zamalo je postigao možda i najveći dosad ove sezone. Verona je cijelu utakmicu vodila protiv Milana i naposljetku remizirala 2-2, a njegov udio u uspješnosti kluba nije mogao proći neopaženo.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Jurić na klupi Hellas Verone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa tako ugledni talijanski sportski list La Gazzetta nimalo ne zamjera što je njegova momčad prosula vodstvo 0-2. Tvrde da Verona nije izgubila dva boda, nego osvojila jedan i ističu da  je Jurić u ovu sezonu ušao s prilično izmijenjenim kadrom za ovu godinu u odnosu na onu prošlosezonsku, a o limitiranosti budžeta da i ne govorimo. 

PET BODOVA OD PRVOPLASIRANOG Jurić i dalje briljira u Italiji: Verona skočila na 7. mjesto

No, i uz sve te probleme, hrvatski trener se nadigravao s dva najtrofejnija talijanska kluba, a naposljetku im uzeo i bodove koje su 'velike' momčadi često znaju upisati i prije same utakmice.

Gazzetta je Juriću dala ocjenu 6,5 za izvedbu protiv Milana.

- Jurić u Veroni pokazuje da zna sve o starom i modernom nogometu. Presing, red, ideje... sve su to odlike njegovog trenerskog stila. Od Verone, koja je prije nego što ju je preuzeo igrala neprobavljiv, bljutav nogomet, napravio je uvjerljivu momčad i nagaznu minu za talijanske velikane.

Jurić vjeruje kako je u završnici utakmice do izražaja došao njihov nedostatak iskustva.

MILAN - VERONA 2-2 Kakav peh: Ibra u 93. minuti spasio bodove protiv Jurića!

- Imali smo sjajno prvo poluvrijeme, ali u određenoj fazi nakon pauze jednostavno smo fizički pali i nismo mogli pratiti Milan - priznao je Jurić pa dodao: 

- Nije lagana situacija, promijenili smo osam igrača u zadnjih šest mjeseci. Milanovo superiorno iskustvo osjetilo se u posljednjim minutama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Hrvat u metropoli 09.11.2020.

    Jedva čekam da preuzme Hajduk. To je rekao da mu je ionako najveća životna želja. Ali ipak moje misljenje da nije još kalibar za Hajduka. Kad bi osvojio koje prvenstvo ili kup onda bi se dalo pisati.

  • Mthesecond 09.11.2020.

    Nas najbolji trener u ovom trenutku. Doktorirao talijansku ligu..Lego drma belgijskom,Slaven jedno vrijeme drmao engleskom I turskom. Hajdukova trenerska skola,Hajduk je iznjedrio nase najbolje trenere kako prije tako eto I danas.

  • antidepresivac 09.11.2020.

    Kako trenutno stvari stoje, on i Bjelica su najrealniji izbori za nasljednika Dalica u reprezentaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare