To je to što me zanima!

Gazzetta: Kako je Ronaldo u istom ljetu uništio dva kluba?

Jedni sada muku muče s time da popune prazninu koja je ostala, a drugi pokušavaju shvatiti kako da koriste Ronalda, a da im on ne uništava ostatak momčadi, piše talijanski list
Vidi originalni članak

"Kako je Ronaldo u istom ljetu uništio dva kluba?", piše u naslovu talijanskog lista Gazzette dello Sport. 

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Uniteda o Ronaldu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo napustio je Juventus te se nakon 12 godina vratio na Old Trafford, mjesto sreće i njegovog početka. Pitanje je koliko je 'stara dama' izgubila njegovim odlaskom, a prema pisanjima talijanskih medija Ronaldov povratak u redove 'crvenih vragova' stvorio je svojevrstan problem oko stila igre.

"Trenutačno imamo dvije momčadi koje pucaju po šavovima. Obje su u problemu, a uzrok tog problema je isto ime - Cristiano Ronaldo. Juventus je u problemu jer je ostao bez njega, a United je u problemu zato što je s njim ostao bez momčadi", piše Gazzetta.

  Iako je u sjajnoj formi, Ronaldo je u 37. godini života te na terenu vrlo malo trči, a u defenzivi se maksimalno odmara kako bi imao snage za igru u napadu. Upravo zbog toga United nema kvalitetan presing što protivničke momčadi koriste i grade napada iz posljednje linije. 

"Jedni sada muku muče s time da popune prazninu koja je ostala, a drugi pokušavaju shvatiti kako da koriste Ronalda, a da im on ne uništava ostatak momčadi. Negdje u sredini nalazi se Ronaldo koji stalno nalazi način da igra kao da ima znatno manje godina nego što stvarno ima.", dodaje Gazzetta. 

Stanje na tablici Premier lige za United baš i ne izgleda bajno, a nalaze se na šestom mjestu s osvojenih 17 bodova. Prema pisanjima britanskih medija, Ronaldo je iskazao nezadovoljstvo posljednjim rezultatima kluba te je poručio kako ne želi igrati u Europskoj ligi, a prema trenutačnom stanju zaostaju pet bodova za pozicijom koja vodi u Ligu prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • FC Sheffield Thursday 11.11.2021.

    najveca prevara danasnjeg modernog nogometa.misli samo na sebe da zabije gol,j ebe mu se za tim.kad suigrac zabije on je zadnji koji mu cestita ili ne.svaki tim j sve losiji s njime jer se lopta mora njemu dodat,a time pati timski dio

  • Palmanova 11.11.2021.

    United je lani bio viceprvak iznad svih ocekivanja...s Penaldom je na 6.mjestu

  • melkiot 11.11.2021.

    Kad se ljudi probude i maknu ovisnost o zalizanoj tetkičaru, shvatit će da je to zadnji igrač koji je stekao "slavu" na ovaj način igre. Samo napad, samo trpanje odbijanaca ili pravih prilika jer ipak su sve oći uprte u njega. Jadno. Da njega nema, ManU bi bio isto tu gdje je, nit vrit nit mimo, možda eventualno malo bolji jer bi manje golova primili. Pošto je stvarno velika sekta ovisnika o Tetkičaru Penaldu - naravno da sam u krivu, ipak su subjektivci u pravu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare