Sport

Komentari 32

Gazzetta: Kako je Ronaldo u istom ljetu uništio dva kluba?

Gazzetta: Kako je Ronaldo u istom ljetu uništio dva kluba?

Jedni sada muku muče s time da popune prazninu koja je ostala, a drugi pokušavaju shvatiti kako da koriste Ronalda, a da im on ne uništava ostatak momčadi, piše talijanski list

"Kako je Ronaldo u istom ljetu uništio dva kluba?", piše u naslovu talijanskog lista Gazzette dello Sport. 

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Uniteda o Ronaldu

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo napustio je Juventus te se nakon 12 godina vratio na Old Trafford, mjesto sreće i njegovog početka. Pitanje je koliko je 'stara dama' izgubila njegovim odlaskom, a prema pisanjima talijanskih medija Ronaldov povratak u redove 'crvenih vragova' stvorio je svojevrstan problem oko stila igre.

"Trenutačno imamo dvije momčadi koje pucaju po šavovima. Obje su u problemu, a uzrok tog problema je isto ime - Cristiano Ronaldo. Juventus je u problemu jer je ostao bez njega, a United je u problemu zato što je s njim ostao bez momčadi", piše Gazzetta.

 

Champions League - Group F - Atalanta v Manchester United

Iako je u sjajnoj formi, Ronaldo je u 37. godini života te na terenu vrlo malo trči, a u defenzivi se maksimalno odmara kako bi imao snage za igru u napadu. Upravo zbog toga United nema kvalitetan presing što protivničke momčadi koriste i grade napada iz posljednje linije. 

Premier League - Manchester United v Liverpool

"Jedni sada muku muče s time da popune prazninu koja je ostala, a drugi pokušavaju shvatiti kako da koriste Ronalda, a da im on ne uništava ostatak momčadi. Negdje u sredini nalazi se Ronaldo koji stalno nalazi način da igra kao da ima znatno manje godina nego što stvarno ima.", dodaje Gazzetta. 

Stanje na tablici Premier lige za United baš i ne izgleda bajno, a nalaze se na šestom mjestu s osvojenih 17 bodova. Prema pisanjima britanskih medija, Ronaldo je iskazao nezadovoljstvo posljednjim rezultatima kluba te je poručio kako ne želi igrati u Europskoj ligi, a prema trenutačnom stanju zaostaju pet bodova za pozicijom koja vodi u Ligu prvaka. 

Najčitaniji članci