To je to što me zanima!

Gobac: Štrlek se vraća, ali to više nikome nećemo tolerirati!

Više nikad nitko neće moći igrati za Hrvatsku kada on to želi, jasan je oko slučaja Manuela Štrleka i njegove želje za povratkom u reprezentaciju bio Zoran Gobac
Vidi originalni članak

Vidio sam Manuelov dopis. On mora proći proceduru, ali ja sam pozitivan što se toga tiče, rekao nam je Zoran Gobac po primitku pisma koje je HRS-u poslao Manuel Štrlek.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U njemu je zatražio da mu se omogući povratak u reprezentaciju za koju je, prema vlastitom priznanju, odbio igrati na Europskom prvenstvu u siječnju na kojemu je Hrvatska osvojila srebrnu medalju.

VRAĆA SE MANUEL? Červar: Da, Štrleka ću pozvati! Čim prođe proceduru u Savezu

Lino Červar rekao je da, razriješi li se procedura pozitivno, svakako pozvati Veszpremovo krilo u reprezentaciju za travanjski kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre koje ćemo tražiti u Parizu protiv Francuske, Portugala i Tunisa.

- Ja sam apsolutno za to. Samo, on će biti posljednji igrač koji može iskoristiti ovo pravo. Više nikad nitko neće moći igrati za Hrvatsku kada on to želi - jasan je Gobac.

POSLAO IM PISMO Štrlek se posuo pepelom i moli za povratak: Hoću opet u repku

Naravno, zadnju će oko slaganja momčadi imati Červar, ali što se njega tiče, Štrlekovo mjesto nije upitno.

- Ja sam Manuela prvi uveo u reprezentaciju 2008. godine. Jasno je moje mišljenje o njemu i koliko ga cijenim. Pa on je godinama jedno od najboljih lijevih krila na svijetu. Takav igrač Hrvatskoj treba, no neke stvari ne ovise o meni. Ako se se s HRS-om to riješi, onda će Manuel opet biti u momčadi - najavio je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 10.03.2020.

    Ovaj gobac privatizira i klub i repku a nema ga tko maknut

  • AREON 10.03.2020.

    Ako netko igra za repku igra srcem i zato sto zeli ne veže ga ugovor kao u klubu i ako taj igrač zatraži stanku zbog nečeg sto mu je važno ja ne znam u čemu je tu problem pogotovo ako je toliko toga vec dao repki

  • 10.03.2020.

    Bice da je Strlek neciji kum u upravi HRS-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare