Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
32 komentara

Gobac: Štrlek se vraća, ali to više nikome nećemo tolerirati!

Više nikad nitko neće moći igrati za Hrvatsku kada on to želi, jasan je oko slučaja Manuela Štrleka i njegove želje za povratkom u reprezentaciju bio Zoran Gobac

Foto: Goran Stanzl/Igor Kralj/PIXSELL
32 komentara

Vidio sam Manuelov dopis. On mora proći proceduru, ali ja sam pozitivan što se toga tiče, rekao nam je Zoran Gobac po primitku pisma koje je HRS-u poslao Manuel Štrlek.

POGLEDAJTE VIDEO:

U njemu je zatražio da mu se omogući povratak u reprezentaciju za koju je, prema vlastitom priznanju, odbio igrati na Europskom prvenstvu u siječnju na kojemu je Hrvatska osvojila srebrnu medalju.

VRAĆA SE MANUEL? Červar: Da, Štrleka ću pozvati! Čim prođe proceduru u Savezu

Lino Červar rekao je da, razriješi li se procedura pozitivno, svakako pozvati Veszpremovo krilo u reprezentaciju za travanjski kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre koje ćemo tražiti u Parizu protiv Francuske, Portugala i Tunisa.

- Ja sam apsolutno za to. Samo, on će biti posljednji igrač koji može iskoristiti ovo pravo. Više nikad nitko neće moći igrati za Hrvatsku kada on to želi - jasan je Gobac.

POSLAO IM PISMO Štrlek se posuo pepelom i moli za povratak: Hoću opet u repku

Naravno, zadnju će oko slaganja momčadi imati Červar, ali što se njega tiče, Štrlekovo mjesto nije upitno.

- Ja sam Manuela prvi uveo u reprezentaciju 2008. godine. Jasno je moje mišljenje o njemu i koliko ga cijenim. Pa on je godinama jedno od najboljih lijevih krila na svijetu. Takav igrač Hrvatskoj treba, no neke stvari ne ovise o meni. Ako se se s HRS-om to riješi, onda će Manuel opet biti u momčadi - najavio je izbornik.

Naši partneri pišu
Message