To je to što me zanima!

Gojo najavio okršaj Lokomotive i Hajduka: Prvi set 6-3, drugi...

Draže bi mi bilo da Hajduk osvoji naslov prvaka, nego da Hrvatska osvoji Davis Cup, izjavio je Gojo nakon poraza u finalu Davis Cupa i tako podijelio javnost...
Vidi originalni članak

Splitski tenisač Borna Gojo do nedavno je bio nepoznanica za hrvatsku javnost, a onda je važnim pobjedama odveo Hrvatsku do finala Davis Cupa. Logično, veliki je navijač Hajduka!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvi set 6-3, drugi... - komentirao je Gojo objavu najave utakmice između 'bilih' i 'lokosa' na službenom kanala Hajduka. Inače, tim rezultatom (6-3) Hajduk je izbacio Lokomotivu u četvrtfinalu Hrvatskog kupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

Poznato je da Gojo veliki hajdukovac, ne propušta nijednu utakmicu, a izjavom nakon finala Davis Cupa podijelio je javnost.

POGLEDAJTE VIDEO: Livaja i supruga u 'bilo' obukli selo u Gani: 'Sad kad zabiju gol, više ne viču Messi, nego Livaja!'

- Draže bi mi bilo da Hajduk osvoji naslov prvaka, nego da Hrvatska osvoji Davis Cup - izjavio je Gojo.

Hajduk u Kranjčevićevoj gostuje od 15 sati, a eventualnom pobjedom bi se momčad Valdasa Dambrauskasa bodovno poravnala s drugoplasiranim Osijekom te bi došla na samo bod zaostatka za vodećom Rijekom.

STIŽU POJAČANJA NA ZIMU? Hoće li Perišić i Kalinić doći u Hajduk? Ako su se vratili Livaja i Subašić, došao Krova, zašto ne?

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • SPALATINO 10.12.2021.

    Momak reka šta misli i u čemu je problem,Dinamu čestitke za prolaz jučer,Vlašiča bi osobno posla u q a Zubčiču čestitam na svim osvojenim titulama,isto tako i Niki Flajs i Ani Jelušić i Nives Celzijus

  • nokia8 10.12.2021.

    Bravo Borna, posebno mi se svidela ona izjava da je bitnija pobeda Hajduka nego titula u DK. Ziveo Hajduk, najbolji i najpoznatiji klub, ponos i dika osnivaca!

  • Issam Zahreddine 10.12.2021.

    Dečko nije razmišljao dok je to rekao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare