To je to što me zanima!

Gol i pol! Dinamovom talentu zbog ovoga se naklonila i Fifa

Pobijedili smo neke od najboljih momčadi Europe. Ponosni smo kako smo odigrali. Nagrada za najboljeg golmana nije mi toliko bitna koliko je bitno da smo bili sjajni kao momčad, rekao je Marko Živković
Vidi originalni članak

Dinamovi juniori vraćaju se iz Züricha s prestižnog Fifa Youth Cupa s trofejem u rukama. Plavi su osvojili naslov bez poraza, a pehar im je uručio legendarni Nizozemac Marco van Basten, kojeg su dinamovci impresionirali.

Igrači koje u Dinamu vodi Tomislav Rukavina rušili su redom Bragu (3-2), West Ham (3-0), Blue Stars (3-0) i Young Boyse u finalu (2 0). U skupini su odigrali 0-0 protiv domaćina Züricha, a pokupili su i gotovo sve individualne nagrade.

BEZ PORAZA Mladi dinamovci osvojili su Fifa turnir i oduševili Van Bastena!

Marko Živković proglašen je za najboljeg golmana.

- Pobijedili smo neke od najboljih momčadi Europe. Ponosni smo kako smo odigrali cijeli turnir. Nagrada za najboljeg golmana nije mi toliko bitna koliko je bitno da smo bili sjajni kao momčad - rekao je Marko Živković.

Antonio Marin dobio je nagradu za najboljeg igrača turnira, a dečko koji je obilježio finale je Tomislav Knežević.   Prvo je asistirao iz kornera za Šutala i Dinamo je poveo 1-0, a potom je zabio majstorski iz slobodnjaka za 2-0.

Fifa je na službenom kanalu napisala:

- Naklonite se!

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Orahova1 11.05.2018.

    Eto para za maminju i hdz a možda i koji sdp-ovac a sigurno za bandića.

  • sportas03 11.05.2018.

    Ne fantazirajte jer živi zid nije bio nikako postavljen od strane YB-a!to se vidjelo na kilometar!Gol je ljep i na tomu zvršava.Isti taj igrač je promašio prije toga zicerčinu samo takvu...

  • medenii 11.05.2018.

    svi vi u komentarima Pernar ce vam zahvaliti za besplatnu reklamu 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare