To je to što me zanima!

Gol Kramarića donio pobjedu, Niko Kovač izgubio je u debiju

Polovičan uspjeh imali su Hrvati u subotnjem programu 26. kola Bundeslige. Andrej Kramarić donio je pobjedu Hoffenheimu protiv Wolfsburga, dok je Niko Kovač u debiju izgubio kod Borussije (M)
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić nastavlja raditi ono za što je doveden u Hoffenheim. Drugo kolo za redom Andrej je strijelac za svoju momčad. Ovoga puta zabio je prekrasan gol Wolfsburgu za pobjedu 1-0.

Gosti su izgubili loptu na sredini terena, Kevin Volland dao je Kramariću u for s lijeve strane, a hrvatski napadač nakon trka prevario je jednog obrambenog igrača Wolfsburga i prekrasno zabio za rano vodstvo na početku treće minute. Pokazalo se da je to bio i konačan rezultat.

Ovo je treći Kramarićev gol u Bundesligi nakon što je zabio Werderu i Stuttgartu. Prvi put hrvatski reprezentativac upisao se u strijelce u pobjedi njegove momčadi koja je petom pobjedom u sezoni došla na dva boda od zone spasa. Andrej je izborio i penal u 57. minuti i htio ga izvesti, no Volland mu je oteo loptu i - promašio. Andrej je igrao do 77. minute.

U korist je Kramariću i društvu išao rezultat iz Mönchengladbacha, gdje je Borussia pobijedila frankfurtski Eintracht 3-0 u debiju Nike i Roberta Kovača na klupi "orlova".

Katastrofalne reakcije Eintrachtova golmana, slovačkog Finca Lukasa Hradeckog, omogućili su Borussiji da zabije dva laka gola. Lars Stindl pogodio je u 36., a Raffael u 53. minuti. Poraz braće Kovač potvrdio je Mahmoud Dahoud solo-prodorom 11 minuta prije kraja.

Eintracht i Hoffenheim sada su bodovno poravnati na 16. odnosno 17. poziciji Bundeslige. Kovačevi su na poziciji koja vodi u razigravanje zbog jednog postigutog gola više na kontu. Do kraja je ostalo još osam kola.

Najuzbudljiviju utakmicu popodnevnog programa odigrali su Ingolstadt i Stuttgart. Završilo je 3-3, a Stuttgart se vratio u samoj završnici nakon što je gubio 1-0 te 3-1. Bayern je u večernjem programu razbio Werder 5-0 uz dva gola Thomasa Müllera i Thiaga Alcantare te jedan Roberta Lewandowskog.

Bundesliga, 26. kolo:

  • Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt 3-0
  • Hannover - Köln 0-2
  • Hoffenheim - Wolfsburg 1-0
  • Ingolstadt - Stuttgart 3-3
  • Darmstadt - Augsburg 2-2
  • Bayern München - Werder Bremen 0-5

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 64

  • paradiso77 13.03.2016.

    jako lijep gol...bravo....

  • sena2 13.03.2016.

    G...a novinarska,Barcelonu gurate na naslovnicu i kad imaju trening,a cijelu Bundesligu ste nagurali u jedan članak!Sm... a od 24 sata!!!Velika je to bila utakmica sa Getafeom!Fujjjj

  • Stručni komentator 13.03.2016.

    a niko neznalica uvijek bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare