To je to što me zanima!

Golman PSG-a prvi put govorio o teškoj nesreći: 'Nakon kome sam prvo pitao hoću li igrati...'

Nakon nesreće nisam imao problema s pamćenjem. Odmah sam prepoznao obitelj i prijatelje, ali nesreće se uopće nisam sjećao, priznao je golman PSG-a u prvom intervjuu nakon teške nesreće
Vidi originalni članak

Golman PSG-a Sergio Rico (30) proveo je 83 dana ovog ljeta u bolnici nakon što je zadobio ozljede opasne po život tijekom jahanja u Andaluziji u svibnju.

Dobio je udarac kopitom u glavu i vrat, ali se uspješno oporavio i izašao iz bolnice sredinom kolovoza. Mjesec dana kasnije dao je prvi veliki intervju nakon izlaska iz bolnice,.

FANTASTIČNE VIJESTI Golman PSG-a pušten iz bolnice nakon velike borbe za život

- Za par dana imam nove pretrage na kojima će mi liječnici reći što je s aneurizmom koju sam imao. Možda mi onda dozvole i da se malo bavim sportom, želio bih se vratiti u formu i Pariz. Cilj mi je da se vratim u momčad prije nego završi ova sezona - najavio je Rico.

Povratak na gol PSG-a bio bi holiduvski nakon što je Rico skoro izgubio život. Liječnici su mu rekli da je ozljeda bila samo pola centimetra dublja, ostao bi mrtav na mjestu.

JOŠ JE U BOLNICI Supruga igrača PSG-a objavila potresnu fotografiju: Kako Rico izgleda nakon 22 dana u komi

- Nakon nesreće nisam imao problema s pamćenjem. Odmah sam prepoznao obitelj i prijatelje, ali nesreće se uopće nisam sjećao. A nakon buđenja odmah sam pitao liječnike hoći li ikad više igrati nogomet - rekao je Rico.

Vratio se u neki drugi PSG. U sastavu više nema Neymara i Lionela Messija, pa i Sergija Ramosa, a u svlačionici ima puno novih suigrača...

ŠOKANTNA PRIČA SERGIJA RICA Golman PSG-a nakon tjedana u komi izgubio 20 kila! Od smrti ga je dijelilo tek pet milimetara

- Gledao sam sve utakmice dok me nije bilo. Okrenuli smo novu stranicu, imamo puno novih igrača i bilo je puno izlaznih transfera. Imamo i novog trenera, svi se moramo prilagoditi njegovom načinu rada i onome što on želi vidjeti na terenu. Samo je pitanje vremena dok ne postanemo sjajni. Luis Enrique je odličan terener, a igrači su dokazali da su veliki profesionalci - zaključio je Rico.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare