To je to što me zanima!

Golovi od 65 milijuna kuna: Evo kako je Drmić slomio Norvežane

Mnogi su pomislili kako će penali odlučivati zadnjeg putnika u Ligu prvaka, no to je spriječio Josip Drmić koji je gotovo sam sredio Bodo/Glimt i donio pobjedu krajem produžetka
Vidi originalni članak

Loše je Dinamo izgledao u drugom poluvremenu, primio gol za 2-1 i s ozlijeđenim kapetanom Arijanom Ademijem nekako dogurao do produžetaka, a onda je smogao snage i zabio još dvaput.

Josip Drmić bio je čovjek koji je Dinamu donio grupnu fazu Lige prvaka. Gol i asistencija koje vrijede 8,7 milijuna eura, koliko će "modri" još zaraditi od ulaska u elitu. Ili, ako hoćete, 65,37 milijuna kuna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 116. minuti dao je sjajnu dubinsku loptu Mahiru Emreliju, izletio je golman Bodo/Glimta Nikita Haikin u prazno, Drmić je zavaljao obranu gostiju pa mirno pogodio u praznu mrežu.

Maksimir je eruptirao, a konačan udarac ambicijama Norvežana stigao je u 120. minuti. Nikoga u njihovoj obrani nije bilo, Drmić je povukao kontru i dao Petru Bočkaju koji je sjajno pratio akciju i kao lijevo krilo zabio za konačnih 4-2 (ukupnih 4-2) i veliku feštu u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA S IVICOM KOSTELIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 44

  • octopuss 25.08.2022.

    Znači, ništa od Zvezde...

  • rijetko kulturan 2.0 25.08.2022.

    Drmić >>> Pivaja

  • ZG - KAJ 25.08.2022.

    Bodo je odlicna ekipa...Tko to ne vidi, nek se ostavi nogometa...Na kraju, decki igraju EL, a neki kaj se busaju u prsa i pljuju po Dinamu i Cacicu, ne mogu ni konferecijsku......

Komentiraj...
Vidi sve komentare