To je to što me zanima!

Gorica je rasprodala sve karte za utakmicu protiv Hajduka

To je utakmica koja na neki način definira ponovno nekakav niz i dvoboj protiv kluba koji je u borbi za prvaka. To će biti i za nas motiv da u takvom ambijentu sve napravimo da usporimo Hajduk, najavila je Dinko Jeličić
Vidi originalni članak

Gorica je objavila kako je rasprodala sve ulaznice za utakmicu 27. kola HNL-a protiv Hajduka, koja će se odigrati u subotu (17.10 sati). Podsjetimo, Gorica je u srijedu pustila u prodaju prvi kontigent ulaznica, koji je toliko brzo rasprodan da uopće nije bio pušten u slobodnu prodaju.

Drugi kontigent ulaznica Gorica je pustila u prodaju u petak ujutro, a u poslijepodnevnim satima klub je obavijestio kako je rasprodan stadion za utakmicu protiv Hajduka. Dinko Jelićić, trener Gorice, priznao je ranije kako će većina navijača na utakmici biti pristrani 'bilima'.

- To je utakmica koja na neki način definira ponovno nekakav niz i dvoboj protiv kluba koji je u borbi za prvaka. - To će biti i za nas motiv da u takvom ambijentu sve napravimo da usporimo Hajduka, a ubrzamo naš izlazak iz krize.

PRIOPĆENJE S POLJUDA Hajduk napokon reagirao: Osuđujemo prijetnje i nasilja NAJAVIO GORICU Karoglan čestitao Dan žena pa poručio: 'Sigura bih klonirao! Dinamo? Nije mi iznenađenje'

Kriza o kojoj priča jest katastrofalan niz Gorice, koja je u posljednjih deset utakmica u prvenstvu i Kupu ostvarila tek jednu pobjedu (1-0 protiv Slavena 25. veljače) uz čak devet poraza. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Milošević777 09.03.2024.

    Gorica nema šanse igra 9:13 +sudac.Banić prima golove kao i u Splitu,Maloča bježi od igrača i lopte,a tu je i sudac ako bude trebalo.

  • axl44 08.03.2024.

    2 nebitna klubića, to nikog normalnog ne zanima

  • Palmanova 08.03.2024.

    Cestitao bih svim Hajdukovcima sretan Dan zena

Komentiraj...
Vidi sve komentare