To je to što me zanima!

Gorica važnija i od Villarreala, Petković riješio veliki derbi, a Mišić svima pokazao da je klasa

Josip Mišić odigrao je najbolju utakmicu u dresu Dinama, vraća se u onu formu s kojom je oduševljavao kao igrač Rijeke. A Damir Krznar s takvim igračem za finiš sezone dobiva - strašno pojačanje
Vidi originalni članak

Dinamo je u derbiju 26. kola svladao 1-0 Goricu 1-0 i opet izbio na čelo prvenstvene ljestvice. U Maksimiru smo gledali dobru i zanimljivu utakmicu koju je početkom nastavka odlučio Bruno Petković

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Damir Krznar ozbiljno je shvatio Goricu, početnim sastavom jasno dokazao kako je "modrima" i dalje najvažniji HNL. A Europa samo - bonus. Novi trener Dinama na travnjak je poslao čak osam igrača (Livaković, Ristovski, Theophile, Jakić, Ivanušec, Majer, Oršić i Petković) koji su u četvrtak počeli ogled s Tottenhamom, neki prije samo tri dana na terenu bili i 120 minuta.

Slobodan dan dobilo je tek Lauritsen, dok su tijekom utakmice s klupe ušli Franjić i Ademi. Zagrepčani su u dvoboj ušli vidno motivirani, već u prvom napadu bilo je jasno kako gosti ne mogu računati na umorne i emotivno ispražene igrače Dinama. Na semaforu je prošlo tek 30-ak sekundi, Petković je već izašao sam na golmana, ali Banić mu je obranio zicer, lopta se odbila do Majera, koji je dobrim udarcem pogodio vratnicu.

Dinamo je odigrao još jednu pravu utakmicu, dominirao protiv odlične Gorice, zasluženo stigao do još jedne pobjede. Hrvatski prvak je do pobjede stigao lijepom akcije iz 47. minuti, kombinirali su Majer i Ivanušec, pa Ristovski s desne strane ubacio na peterac, a tamo Petković pokraj Steenvoordena zabio za 1-0.  Ipak, mogla je i Gorica do boda i to na samom završetku susreta kada je Matar pogodio stativu.

Damir Krznar i protiv Gorice je razigrao neke igrače koji su do sada nisu bili članovi početnog sastava, još jednu dojmljivu partiju odigrao je Josip Mišić. Sada je jasno, Mišić svakim danom igra sve bolje, kreira, radi, tuče i skače, igra u jakom ritmu u oba smjera. I to je odlična vijest za sve navijače Dinama.

Josip Mišić dugo je izbivao s terena prije dolaska u Dinamo, no sada "raste" i - ulijeva povjerenje. Dinamu do kraja sezone treba što više pravih igrača, pojedinaca u pravoj formi, a posljednje predstave Mišića (Varaždin, Tottenham i Gorica) pokazuju kako se Krznar na njega može osloniti. Dapače, "pravi" Mišić je veliko pojačanje Dinama za finiš sezone... 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • bobiii 21.03.2021.

    Dinamo je mogao zabiti 3,4 komada,problem je što mu igrači ne znaju kad treba pucati,a kad asistirati. To viđamo na svakoj utakmici,kronična bolest!

  • 21.03.2021.

    Jakica prodati obavezno stavljaj misica unutra

  • raus 21.03.2021.

    Realan tekst, a ne oni kao u SN. Dinamo je bio bolji, iskoristio je jednu šansu, ostale nije, Gorica nije ništa iskoristila. Pobjeda je plave boje jer je Dinamo najbolji u HR i malo šire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare