To je to što me zanima!

Gospođa iz Azije glasno bodrila Čilića, on joj dao sjajan poklon

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se jučer u drugi krug Wimbledona pobjedivši Adriana Mannarina 7-6 (6), 7-6 (4) i 6-3 nakon velike borbe. Osim pobjedom, Marin je teniski svijet osvojio još jednom lijepom gestom.
Vidi originalni članak

Tijekom cijelog meča i pobjede u prvom kolu Wimbledona nad Adrianom Mannarinom Marina Čilića je bodrila jedna gospođa. Njezino ime nitko ne zna, no Marin je dobro vidio i čuo što je sve radila. Naime, njezino navijanje za Marina bilo je toliko vatreno da mu  je u nekim trenucima čak i sugerirala što treba napraviti.  

Savjeti su međugorskom prvom reketu osobito bili potrebni u prva dva seta u kojima je stvarao nervozu svojim navijačima budući da je oba puta setove osvajao uz "tie break". U trećem se setu Čilić smirio pa je lagano završio meč za prolazak u drugi krug turnira na travi. Mirno je držao servis i u šestom gemu došao do 'breaka' da bi do kraja došao do pobjedničkih 6-3. 

WIMBLEDON Nova doza drame, ali pobjeda je tu! Čilić prošao u 2. kolo...

Zahvalio je publici koja mu je pljeskala još dugo nakon meča, a posebno jednoj navijačici iz Azije. Prije nego što je pokupio svoje stvari, došao je do svoje srčane navijačice, pružio joj ruku i učinio lijepu gestu poklonivši  joj ručnik sa znakom Wimbledona. Sreća na njezinom licu bila je i više nego očita, a ovacije Čiliću samo su se pojačale. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 03.07.2019.

    Bravo Cilke

  • chupacabra 03.07.2019.

    Lepa gesta

  • M71P 03.07.2019.

    Pa nije njegov...

Komentiraj...
Vidi sve komentare