To je to što me zanima!

Grci tvrde: Srna će potpisati za PAOK! Menadžer: Nema govora

Darijo je psihički i fizički spreman za nastavak karijere i sada je sve otvoreno, rekao nam je Srnin zastupnik Damir Štimac, opovrgnuvši navode o transferu u grčkog doprvaka
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Darijo Srna (36) vrlo je blizu potpisa za PAOK, raspisali su se u četvrtak grčki mediji.

Izvještaji govore kako su pregovori završili te kako će kapetan "vatrenih", nakon liječničkog pregleda, potpisati ugovor na jednu sezonu, uz opciju produljenja za još jednu, a po sezoni bi trebao zarađivati 500.000 eura. Službene potvrde iz kluba, međutim, još nema.

Damir Štimac, Srnin zastupnik koji ga prati cijelu karijeru, tvrdi kako je Darijo u Grčku došao iz drugog razloga.

- Došao je u Solun pozdraviti prijatelje, nema govora o prelasku u PAOK - rekao nam je Damir, brat Igora Štimca, i dodao:

- On je psihički i fizički spreman za nastavak karijere i sada je sve otvoreno. Dugi niz godina bio je tražen u Europi, svi su ga željeli i sada im se pružila lijepa prilika da tako kvalitetnog igrača dobiju praktično bez odštete.

Srna je u Šahtaru proveo čak 15 godina, a Nacionalni antidopinški centar Ukrajine suspendirao ga je na 17 mjeseci zbog uzimanja dehidroepiandrosterona, najzastupljenijeg steroida. Kazna mu istječe 22. kolovoza, a treninzima se smije vratiti 22. lipnja.

NOVO POGLAVLJE Srna nakon 15 godina napušta Šahtar i potpisuje za PAOK?

- Darijo ima veliku želju nastaviti karijeru, a samo je pitanje gdje će to biti jer to neće biti Šahtar - zaključio je Štimac.

PAOK je prošle sezone završio na drugom mjestu grčkog prvenstva i izborio kvalifikacije za Ligu prvaka - točnije, drugo pretkolo u kojemu se priključuje i Dinamo. Trener momčadi kontroverznog vlasnika Ivana Savvidisa, koji je nedavno ušao u teren s pištoljem nezadovoljan suđenjem, Rumunj je Răzvan Lucescu, sin Mircee Lucescua, koji je Srnu godinama trenirao u Šahtaru.

Darijo Srna u Ukrajinu je stigao 2002. iz splitskog Hajduka, a sa Šahtarom je osvojio 25 trofeja, uključujući i Europsku ligu 2009. Za Šahtar je odigrao 536 utakmica, srušio gotovo sve klupske rekorde, a u tom periodu zabio je 49 golova. Ove sezone za Šahtar je odigrao deset utakmica. Za reprezentaciju je nastupio rekordna 134 puta.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • YangaMbiwa24 24.05.2018.

    Vuče krv među trofazne.

  • contreras 24.05.2018.

    Gospodin .

  • silaaa 24.05.2018.

    Hahha pa nije lud iz barcelone u jadni paok, prije ce k perišiću u united

Komentiraj...
Vidi sve komentare