To je to što me zanima!

Nove nevolje: Grezdu prijavili za kršenje javnog reda i mira

Disciplinska komisija HNS-a je zbog incidenta Grezdu kaznila s četiri utakmice suspenzije, a NK Osijek mu je smanjio primanja za 20% na sljedećih godinu dana. Čeka se sada još i odluka suda...
Vidi originalni članak

Policijska uprava Primorsko-goranska je protiv nogometaša Osijeka Erosa Grezde podnijela optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Rijeci zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog incidenta koji se dogodio nakon utakmice s Rijekom na parkingu Rujevice.

POGLEDAJTE VIDEO INCIDENTA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to posljednji dan svibnja, a igralo se polufinale Kupa. Osijek se nakon utakmice osjećao potkradenim, igrači i treneri smatrali su da je sudac u velikoj mjeri odredio smjer susreta, a onda je nakon utakmice došlo do eskalacije. 

Grezda je pri odlasku sa stadiona napao nogometaša Rijeke Antonija Čolaka, a za takvo remećenje javnog reda i mira predviđena je novčana kazna zatvora do 30 dana ili novčana kazna od 200 - 800 kuna.

INTER - OSIJEK 0-1 Marić zabio, Osijek je drugi na tablici! Mamut se napromašivao

Sutkinja Iva Smokvina Dadasović s Općinskog suda u Rijeci nas je izvijestila da u navedenom predmetu još nije određeno ročište, a shodno s time ni donesena odluka.

Podsjetimo, disciplinska komisija HNS-a je zbog navedenog incidenta Grezdu kaznila s četiri utakmice suspenzije. Iako je kaznu odradio, neće zaigrati do kraja sezone budući da će obaviti operaciju stopala.

BIVŠI PREDSJEDNIK OSIJEKA Ivan Meštrović: 'Došlo je do zasićenja, ali ostajem suvlasnik kluba. Stadion je gotov 2021.!'

Osim saveza, Grezdu je kaznio i Osijek koji mu je zbog nesportskog ponašanja izrekao najstrožu moguću sankciju predviđenu internim klupskim pravilnikom: Oduzeli su mu 20 posto primanja na sljedećih godinu dana.

FOTO: ARENA PAMPAS Istok na noge: Diže se Kohortin dom i tribine osječke ljepotice

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NIKE 26.06.2020.

    Ošini jače po kazni i doviđenja, kao da je tinejdžer koji lako nasjeda na provokacije.

  • fiumannn 26.06.2020.

    klubu dobro doslo da mu smanji placu hahahaha

  • DenisDeni3x 26.06.2020.

    Neopravdavam ono što je napravio ali kažnjen je dovoljno ,da je Grezda bilo čiji igrač sve bi se prešlo preko toga ali sve ostaje na ali ,Grezda nedaj se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare