To je to što me zanima!

Grgić uoči polaska za Portugal: Na Poljudu sam im vidio strah u očima. Tamo se nećemo skrivati

Ako mi budemo igrali kao na Poljudu, ne bi trebali imati problema. Ali moramo biti u potpunosti fokusirani. U analizama smo uočili njihovu kvalitetu i gdje nam mogu napraviti probleme, kazao je veznjak 'bilih'
Vidi originalni članak

Odradili smo dobar posao u prvoj utakmici, ali to je samo prvi dio. U Portugalu nema skrivanja, moramo ići po pobjedu. Respektiramo ih, nezgodna su i dobra momčad i svjesni smo da će to biti potpuno drugačija utakmica od one u Splitu,  kazao je Lukas Grgić okupljenim novinarima u splitskoj zračnoj luci na odlasku u Portugal uoči uzvratnog susreta između Hajduka i Vitorije.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po onome što su prikazali u prvom susretu Hajduk bi trebao imati ulogu favorita za prolaz. 

GLOBAN IZRAČUNAO Nije u šoldima sve! Evo što će 'bili' dobiti prolaskom Vitorije

- Ako mi budemo igrali kao na Poljudu, ne bi trebali imati problema. Ali moramo biti u potpunosti fokusirani. U analizama smo uočili njihovu kvalitetu i gdje nam mogu napraviti probleme. Mislim da smo bili na pravoj razini, u prvom poluvremenu malo opreznije, ali u drugom poluvremenu smo ih potisnuli u šesnaesterac i zasluženo slavili. Sutra ćemo ih analizirati ponovno i idemo na pobjedu. 

U Portugalu Hajduka čekati atmosfera slična onoj kakva je bila u Poljudu, naravno samo ovoga puta protiv njih. 

- Atmosfera na Poljudu se ne može ni sa čime usporediti. Vidio sam strah u njihovim očima, oni vjerojatno nikada nisu ni doživjeli nešto slično. Vidjet ćemo što će biti u Portugalu, važno je da mi idemo po pobjedu i da se nećemo skrivati tamo.

ČEKA UZVRAT Trener Vitorije: Nismo odigrali loše u Splitu, nemojte misliti da je Hajduk toliko nadmoćniji...

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 27

  • gziratoboli777 09.08.2022.

    koji su strah i trepet ti hajdukovci,zadnjih 30 god svi ih izbjegavaju,liverpul,psg,bajern,milan,barcelona,real i ostali velikani,pa ti rasturaju u hnl i u eu natjecanjima,vjećno među 5 na uefa i fifinoj ljestvici,imaju prihode milijardu kn,ne znaju sto će sa novcima pa dovode otpisane,samo tako nastavite i narednih 30 god,nek se zna kad jogurtasi nastupaju u eu

  • Antitovar *_553 09.08.2022.

    Opet bolesni galebic u elementu

  • kicovz 09.08.2022.

    želim vam prolazak,ali igraj i šuti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare