To je to što me zanima!

Guardiola: Ne budu li se stvari razvijale prema planu, odlazim!

Pepu Guardioli sezona nije krenula kako je zamislio, no i on će, a i Jürgen Klopp reći "tek je listopad". Nastavi li se ista priča i u sljedećim mjesecima, postoji scenarij u kojem će se Španjolac pozdraviti sa Cityjem
Vidi originalni članak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pepu Guardioli sezona nije krenula kako je zamislio, no i on će, a i Jürgen Klopp reći "tek je listopad". Nastavi li se ista priča i u sljedećim mjesecima, postoji scenarij u kojem će se Španjolac pozdraviti sa Cityjem. Barem je to najavio u svojoj novoj knjizi originialnog naziva "Pep’s City: The  Making  of a Superteam".

- Predsjednik Khaldoon Al Mubarak zna da ću otići ako se stvari ne budu razvijale prema planu. Dat ću sve da to izbjegnemo.

Plan je, između ostalog, osvojiti Ligu prvaka.

U knjizi, koja će svjetlo dana ugledati kasnije ovog mjeseca, a potpisuju je španjolski novinari Lu Martín i Pol Ballús, Guardiola je otkrio još neke detalje s Etihada poput onog da će ovog Božića za igrače uvesti policijski sat zbog lanjskog "doživljaja" kada su neki igrači po noćnim klubovima dočekali zoru, i to prije nego je City kod kuće izgubio od Crystal Palacea (2-3), što je do ove nedjelje bio i posljednji domaći poraz.

- Više neće biti novčanih kazni. Ako netko prekrši pravila, zavrtjet će kolo sreće i saznati kako će kompenzirati ono što je učinio.

A to uključuje pomaganje zaduženima za opremu, teren, analitičarima, kuhinjskom osoblju...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Idemo prema boljem 09.10.2019.

    Da li ste uopće čuli za City prije dolaska Guardiole. Što su ono osvojili u povijesti nogometa. Mrvice...

  • pacovikozec 09.10.2019.

    Sljedeci klub koji ce preuzeti biti ce psg u to sam siguran!

  • mestar 09.10.2019.

    Nie lako izgradit pobjednicki mentalitet u klub, gdje svi rade svoj posao odgovorno i uvjek sebe gone da uce i dasju vise, jer vrlo dobar nije dovoljno da klub bude velik i mocan. sve ispod odlican i bolje od toga nije dovoljno. Svi koji to ne shvate nisu za veliki klub gdje nesmije nitko podbacit ako misle bit najbolji od najboljih svaku utakmicu i vrijeme.Kako vidim neki bas to nisu shvatili pa zaspu na terenu i izgube protiv ekipa koje predu samo dva tri puta preko centra i zabiju im dva gola iz kontre kad su nepotrebno izgubili loptu na dvadesetak metara od protivnickog gola i to oba puta nepotrebno su izgubili i dobili dva gola.Takva neodgovorna igra i igraci nisu za veliki klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare