To je to što me zanima!

Hajduče, uzmi ili ostavi! Dinamo hoće Jaira, ponudio 2,7 mil. €

Zagrepčani su na stol Splićanima stavili 2,7 milijuna eura bruto i ta ponuda vrijedit će do ponoći. Navodno sam igrač nema ništa protiv odlaska u redove najvećeg rivala, a ni Hajduk nije imun na takvo što
Vidi originalni članak

Jairo da Silva (28) u Dinamu? U samoj završnici prijelaznog roka u HNL-u Dinamo je, saznajemo, na Poljud poslao ponudu za brazilskog napadača kojeg želi dovesti na Maksimir.

POGLEDAJTE VIDEO: Poplava na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčani su na stol Splićanima stavili 2,7 milijuna eura bruto i ta ponuda vrijedi do ponoći. Odnosno, za Hajduk je to "uzmi ili ostavi" situacija.

Navodno sam igrač nema ništa protiv odlaska u redove najvećeg rivala, a ni Hajduk nije imun na takvo što jer, poznato je, svaki milijun Hajduku je nasušno potreban.

GORICA - HAJDUK 2-1 Gorica nakon preokreta srušila Hajduk! Nesretni Jairo promašio penal u posljednjoj sekundi...

Međutim, hajdukovci su prošle zime već odbili ponudu Kairat Almatyja od 2,2 milijuna eura za Jaira koji se u dvije godine, otkako je stigao iz PAOK-a za 300 tisuća eura, prometnuo u najboljeg Brazilca koji je igrao za Hajduk.

Odigrao je za to vrijeme 81 utakmicu za splitski klub i zabio 24 gola uz 18 asistencija, ali osim nogometnog umijeća, Jairo je pokazao i ono ljudsko jer je omiljeni lik u splitskoj svlačionici.

- Ja sam sretan svojim postignućima, ali uvijek može i bolje. Nije mi cilj zabiti što više golova, ali uvijek je dobro zabijati i na taj način doprinositi momčadi. Nisam centarfor, pokušavam pomoći momčadi na razne načine, golovima, asistencijama, sudjelovanjem u gradnji napada... Naravno da želim zabijati, ali dok god pomažem igrom i asistencijama jednako sam sretan - govorio je nedavno.

- Hajduk je klub koji se uvijek mora boriti za vrh, a ne za druga, treća mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Cvanco 07.10.2020.

    Ovi Mamići nisu normalni..za taj novac su mogli kupiti kompletnu momčad Hajduka....

  • franjojelecj412@gmail.com 06.10.2020.

    Za koga ta lova.Dali je to pomocHajduku ili ismijavanje.

  • FokuMe 06.10.2020.

    Uzimaju ga na lizing

Komentiraj...
Vidi sve komentare