Obavijesti

Sport

Komentari 403

Gorica nakon preokreta srušila Hajduk! Nesretni Jairo promašio penal u posljednjoj sekundi...

Gorica nakon preokreta srušila Hajduk! Nesretni Jairo promašio penal u posljednjoj sekundi...

Hajduk ni u šestom pokušaju nije uspio pobijediti Goricu na njihovom terenu! Ovaj put su Splićani dominirali pa ispustili sve. Poveli su preko Caktaša, izjednačio je Lovrić, a za pobjedu Gorice (2-1) zabio je Hamad...

Po prvi put su navijači Hajduka mislili da je pobjeda na gostujućem terenu protiv Gorice u džepu. Splićani su imali vodstvo, mnoštvo prilika, a onda su upropastili sami sebe napravivši nepotreban prekršaj u vlastitom kaznenom prostoru.

Pokretanje videa...

Potop na Poljudu 00:22

Gorica je u šokantnom i nevjerojatnom zanimljivom susretu pobijedila Hajduk 2-1 nakon čak 112 minuta igre. Vidjeli smo tri penala i uz to jedan ponovljeni, crveni karton, VAR koji se pregrijao od silnih pregleda, tri gola, Jairov promašeni penal u posljednjoj sekundi. Niti nakon šest utakmica 'bili' nisu uspjeli pobijediti Goricu u Turopolju. 

Hajduk je poveo iz kaznenog udarca kojega je iskoristio Caktaš (44-11m), Gorica je poravnala također iz kaznenog udarca kojeg je izveo Lovrić (62-11m), da bi pobjedu domaćima osigurao Hamad (76).

Bila je to utakmica s dva potpuno različita poluvremena, prvim je dominirao Hajduk, a drugim Gorica. Splićani u prvih 45 minuta nisu iskoristili nekoliko odličnih situacija, ponajprije se u promašajima istaknuo Grk Diamantakos, no u samoj je završnici ipak poveo. Musa je neoprezno startao na Gyurcsa u kaznenom prostoru, a sudac Batinić je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Caktaš.

U 7. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk

U nastavku je Gorica zaigrala ofenzivnije, no najveću je pomoć dobila s Hajdukove klupe kada je trener Splićana Vukas u 55. minuti iz igre povukao Jurića i na teren poslao Nejašmića. Samo minutu potom Nejašmić je u čistoj situaciji u vlastitom kaznenom prostoru izgubio loptu, a kada je ona došla do Čanađije na samom rubu kaznenog prostora startao je na domaćeg veznjaka upravo u trenutku udarca. Batinić je nakon dugog pregledavanja snimke ustvrdio kako se radi o kaznenom udarcu. Loptu je prihvatio Lovrić, a njegov prvi pokušaj s bijele točke Posavec je obranio. Ipak, nakon intervencije VAR-a Batinić je ponovio kazneni udarac jer se Posavec prerano pomaknuo s gol-linije. Iz drugog pokušaja Lovrić je bio siguran za 1-1.

U 7. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk

Hajduk je u 70. minuti ostao i s igračem manje jer je Čolina dobio drugi žuti karton zbog povlačenja Hamada, a i ovaj put je radio VAR. Batinić je nakon pregleda snimke potvrdio svoju odluku Gorica je prednost igrača više iskoristila u 76. minuti. Udarac Mudrinskog glavom Posavec je obranio, a na odbijanac je natrčao Hamad i pogodio mrežu. Linijski je sudac označio kako je strijelac bio u zaleđu, no nakon tri minute provjere VAR je ustvrdio kako Iračanin ipak nije bio najbliži Posavcu te je Batinić pokazao na centar.

Mogao je Hajduk u samoj završnici ipak osvojiti bod jer je Batinić i treći put pokazao na bijelu točku zbog prekršaja na Jairu, a neumorni Batinić je opet aktivirao umorni VAR. Nakon nekoliko minuta je odlučio pokazati treći penal. Brazilac je sam odlučio izvesti najstrožu kaznu u 10. minuti nadoknade, no njegov je udarac sjajno obranio Kahlina.

Gorica je tako preuzela čelo ljestvice sa 16 bodova, tri više od Dinama i Osijeka, ali Dinamo ima dvije utakmice manje, dok je Hajduk četvrti sa 10 bodova i utakmicom manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL, 7. kolo 19:05 , Velika Gorica
Gorica
Lovrić 60', Hamad 79'
2 : 1
Hajduk
Caktaš 44'
Sortiranje događaja
90+11'

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. Kakva je ovo utakmica bila! Tri penala, preokreti, crveni karton, čudo prilika! Gorica je još jednom srušila Hajduk na svome terenu, a Splićani ni nakon šest utakmica ne znaju za pobjedu u Velikoj Gorici.

Hamad i Lovrić zabijali su za domaćine, a Mijo Caktaš bio je precizan za Hajdzk...

90+10'

Penaaaaaaaaaaaal za Hajduk. Mudrinski je udario Jaira po nozi, a Batinić je nakon još jedne konzultacije s VAR-om pokazao na bijelu točku. 

Braaaaaaaaniiiiiiiiiii Kahlina. Je li ovo moguće! Jairo je pucao, ali kapetan domaće momčadi ga je pročitao i to obranio!

90'

Čak osam minuta sudačke nadoknade ćemo gledati u Velikoj Gorici. Naravno, Batinić je čak triput gledao VAR pa nije nikakvo iznenađenje. Može li Hajduk do boda?

85'

Gubi 2-1, ima igrača više, ali Hajduk i dalje prijeti. Imali su sada sjajne prilike, ali nijedna nije završila u mreži. Vukas je napravio dvije promjene. Izašli su Caktaš i Jradi, a zamijenili su ih Atanasov i Teklić...

84'

Opet je Hajduk pogodio prečku. Opet je Jakoliš ubacio, vjetar je povukao loptu koja je završila na prečki!

Komentari 403