To je to što me zanima!

Hajduk dobio novu pjesmu: Mišo je otpjevao, poslušajte

Stihovi "U danima sretnim u danima grubim,  ja ne mogu drugo nego da ga volin. Jer Hajduk je ono što me čini sretnim. Ja ne mogu drugo nego da ga volin.”, ostat će sada uglazbljeni i sačuvani u novoj verziji...
Vidi originalni članak

Godine 1975. Slaviša Žingul vodio je Hajduk do naslova prvaka Jugoslavije i Kupa maršala Tita, a Mate Mišo Kovač pobijedio je na Festivalu zabavne glazbe u Splitu pjesmom "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim".

Danas, 2021., u godini u kojoj Hajduk slavi 110. rođendan, a u kojoj je Mišo proslavio 80., legendarni je pjevač dobio priliku otpjevati navijačku verziju refrena koji se od sredine osamdesetih godina redovno ori s tribina na utakmicama njegovog najdražeg kluba.

POGLEDAJTE SPOT:

UOČI OKRŠAJA NA ŠUBIĆEVCU Mišo: Moramo poštivati ljude koji vole Hajduk. Ja se sramim!

Prepjevani stihovi „U danima sretnim u danima grubim,  ja ne mogu drugo nego da ga volin. Jer Hajduk je ono što me čini sretnim. Ja ne mogu drugo nego da ga volin.”, ostat će sada uglazbljeni i sačuvani u novoj verziji koju supotpisuje poznati splitski autor i glazbenik te pjevač popularne grupe TBF, Aleksandar 'Saša' Antić.

"Ja ne mogu drugo nego da ga volin" u izvedbi Mate Miše Kovača i Saše Antića možete poslušati OVDJE.

- Svojih 65 godina navijam za Hajduka i cijelo to vrijeme najjači sam igrač Hajduka u Zagrebu. Nikada mi nitko nije prišao niti rekao grubu riječ radi toga, jer svi znaju da Hajduk i Split žive u meni iskreno i bez kalkulacije. Zato sam na prvi poziv Hajduka da otpjevam navijački refren moje pjesme ponovno osjetio tu energiju i odmah rekao…može!! Zato što ne mogu drugo nego da ga volin - kratko je izjavio legendarni Mišo.

- Kada bi se vodili isključivo čistom logikom, počevši od sebe, neke su stvari jednostavno neobjašnjive. Hajduk je jedan i mislim da se emocija koju izaziva jako dobro odražava i kroz Mišine pjesme. Kao veliki ambasador Hajduka više od pola stoljeća, Mišo je idealna osoba za ovu suradnju i zaslužuje pažnju koju mu Hajduk i navijači mogu mogu dati - rekao je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić.

PRIVUKLI POZORNOST Sakoi večeri: Madžar se stisnuo, a Robert Jarni nakon Bubimira dobio novi, s uzorkom dolara...

Podsjetimo, Mišo je nedavno bio počasni gost utakmice Hrvatske i Rusije na Poljudu kojom su 'vatreni' izborili odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru sljedeće godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Danko_Bananko 25.11.2021.

    Koje sranje od ovog repa. Bože me sačuvaj. Prvo plagijat “Volim te Hajduče” od Dinamove “Volim Dinamo” a sad ovo.

  • 25.11.2021.

    Ono kad se naježiš dok slušaš neku pjesmu,znaš da je to to,bravo Saša,a Mišo je ionako naša ikona

  • karlo198399 25.11.2021.

    A moj mišo nevaljas nista cim pivas za Hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare