Show

Komentari 6

Sakoi večeri: Madžar se stisnuo, a Robert Jarni nakon Bubimira dobio novi, s uzorkom dolara...

Sakoi večeri: Madžar se stisnuo, a Robert Jarni nakon Bubimira dobio novi, s uzorkom dolara...

Nakon završetka emisije, u studiju je nastala zezancija na temu Jarnijevih sakoa, voditelji su se zezali da mu je Florentino Perez poručio da izgleda kao milion dolara te su mu iz šale poklonili sako prepun dolara

Bivši nogometaš Robert Jarni (53) ponovo je modnim odabirom privukao pozornost gledatelja tijekom gostovanja u emisiji u kojoj je komentirao utakmicu izmešu Hrvatske i Rusije na Poljudu.

POGLEDAJTE VIDEO 

Kao podršku našim reprezentativcima, Jarni je na sebi nosio kravatu s hrtvatskom zastavom.

- Hrvatska zastava, naravno. Pobjeda večeras, sigurno - rekao je i pokazao kravatu, a voditelj je dodao: 

- Izgledate kao premijer u Bruxsellesu. 

Nakon završetka emisije, u studiju je nastala zezancija na temu Jarnijevih sakoa, voditelji su se zezali da mu je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez (47) poručio da izgleda kao milion dolara te mu iz šale poklonili sako prepun naslikanih dolara.

- Želiš da sljedeću emisiju to obučem? - upitao je Robert, a voditelj je potvrdio: 

- Da tako je.

Na pitanje je li mu se poklon sviđa, Jarni je rekao da je 'okej'. 

Naime, Jarni je u rujnu odabirom sakoa postao apsolutni hit na društvenim mrežama. Upadljiv sako s bijelim i ljubičastim prugama malo tko nije primijetio. Gledatelji prijenosa odmah su na Twitter profilu objavili brojne usporedbe Jarnija, najsmiješnija bila je ona s Bubimirom iz istoimene komedije redatelja Tima Burtona, ali i dres 'Stare dame'. 

Bivši nogometaš u velikoj karijeri nastupao je za poznate klubove kao što su španjolski Real Madrid i talijanski Juventus.

Nezapaženo na tribinama nije prošao ni bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović (53), Tomislav Madžar, koji je na utakmicu došao s glazbenom legendom Mišom Kovačem (80).

Split: Mišo Kovač stigao na Poljud u dresu reprezentacije

I dok je Mišo 'pozdravljao stadion', Madžar je veselo pljeskao kraj njega u sakou koji mu je, sudeći po fotografiji, ipak premali. 

Najčitaniji članci