To je to što me zanima!

'Bili' se poigrali na Poljudu s Istrom i preskočili Dinamo!

U 17. kolu HT Prve lige Hajduk se poigrao s Istrom na Poljudu i na kraju slavio s 4-0. Ljubičić je zabio već u 11., ubrzo je povećao Fossati, a u drugom su dijelu priču zaključili Krovinović i Livaja...
Vidi originalni članak

Valdas Dambrauskas kao trener Hajduka: savršenih tri od tri. Hajduk je odigrao još jednu odličnu utakmicu pod palicom litvanskog stručnjaka i na Poljudu slavio protiv Istre s 4-0 u sklopu 17. kola HT Prve lige. I da, 'bili' su preskočili Dinamo na tablici. 'Modri' imaju dva boda manje, ali, doduše, i dvije utakmice manje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marin Ljubičić doveo je Hajduk u vodstvo već u 11. minuti nakon što je Melnjak ubacio s lijeve strane, a Biuk produžio do njega na drugu stativu gdje je bio usamljen te nije imao težak posao ubaciti loptu u mrežu. Ipak, nekoliko minuta kasnije imao je Ljubičić još veću priliku koju nije uspio iskoristiti. Livaja ga je poslužio na lijevoj strani, a on usamljen kao duh pogodio samo stativu.

Njegov promašaj nije ovog puta koštao Hajduk bodova jer je 15-ak minuta kasnije Marco Fossati zabio prekrasnu golčinu. Veznjak Splićana primio je loptu na 20-ak metara od gola Lučića i 'proparao' mrežu.

Fantastičnu akciju, a i općenito igru Hajduka, okrunio je Filip Krovinović u 70. minuti. Bio je to njegov drugi gol za Hajduk, prvi u HNL-u...

OSIJEK - LOKOMOTIVA 3-1 Osijeku pripala drama: Žaperu poništili golčinu, Lokosi su susret završili s devet igrača!

Da utakmica ne prođe bez 'traga' Marka Livaje, hrvatski se reprezentativac pobrinuo u sudačkoj nadoknadi kada je na dodavanje Dolčeka prekrasno zabio s ruba šesnaesterca u posljednjim sekundama utakmica.

Bila je ovo uistinu odlična predstava Hajduka koji je tako produljio pobjednički niz na tri utakmice. Sada ga čeka kup-utakmica protiv Lokomotive (30. studenoga), a 5. prosinca je na rasporedu najveći hrvatski derbi Dinamo-Hajduk.

VUČE NAS SAMO DINAMO HNL sve dalje od dva mjesta u LP-u, može nas prestići i Češka

Hajduk je sada na tablici treći s 30 bodova, jednako kao druga Rijeka, a četiri manje od vodećeg Osijeka. 

 

Idi na 24sata

Komentari 339

  • 27.11.2021.

    hajduk:dinamo 1:2

  • tin60 27.11.2021.

    preskocili dinamo jer jebeno imaju 2 utakmice vise

  • Zukizuki 26.11.2021.

    mmm miriše na...

Komentiraj...
Vidi sve komentare