To je to što me zanima!

Hajduk će Rijeci oteti stopera Rangersa? Stiže reprezentativac

Nikola Katić na korak je do potpisa posudbe za Hajduk. Stoper s jednim nastupom za A reprezentaciju vraća se nakon ozljede i na Poljudu će probati uhvatiti formu za povratak u Rangerse
Vidi originalni članak

Hajduk je blizu angažmana povremenog hrvatskog reprezentativca Nikole Katića (24), doznaju 24sata.

U utrci za stopera Glasgow Rangersa bili su Dinamo, Rijeka i Hajduk, no Nikola je želio u Hajduk i ako ne bude nepredviđenih obrata do kraja prijelaznog roka stoper iz Stoca rođen u Ljubuškom u Hercegovini trebao bi postati igrač Hajduka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o jednogodišnjoj posudbi s mogućnošću otkupa ugovora, a Katić će se pokušati dobrim igrama vratiti u kadar Rangersa, iz kojeg je ispao zbog ozljede koljena. 

Katić se u ljeto 2018. preselio iz Slaven Belupa u redove škotskog velikana za kojeg je odigrao 60-ak utakmica na sjajnom nivou, no na početku prošle sezone ozlijedio je koljeno, i nakon operacije i procesa oporavka i rehabilitacije vraća se nogometu.

Nikola ima jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju pod Antom Čačićem, a nastupio je i za U-21 vrstu pod Nenadom Gračanom i igrao na Euru 2019. u San Marinu.

Drugi je transfer Hajduk već potvrdio. Želja za nastavkom suradnje Marca Fossatija i napokon je realizirana. Talijanski veznjak koji je prošle zime stigao na posudbu u Hajduk riješio se ugovora s Monzom, zaliječio ozljedu prepona i potpisao novi ugovor s Hajdukom.

Prema dostupnim informacijama, Fossati je potpisao na dvije godina, uz opciju Hajduka da ga zadrži i u trećoj godini.

- Drago mi je što sam opet s vama, idemo jako - kazao je Fossati u prigodnom videu koji je Hajduk objavio na društvenim mrežama.

- Marco se u prošloj sezoni dokazao kao dodana vrijednost našoj momčadi te vjerujemo da će i sada podignuti kvalitetu ekipe. S njim ćemo dobiti  na širini kadra, a njegova tehnika, nogometna inteligencija i borbeni karakter samo su dio karakteristika koje ga čine dobrim igračem. Također treba istaknuti njegove ljudske kvalitete i utjecaj na svlačionicu. Dolazi bez odštete i sigurno će podići nivo kvalitete u našoj momčadi. Imao je i ponude drugih klubova u ljetnom prijelaznom roku, ali sve ih je odbio te pokazao kako je Hajduk njegov prioritet - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

- Moj cilj i želja od prvog dana nakon završetka prošle sezone bio je upravo povratak ovdje. Tu se dobro osjećam i zaista sam sretan. Dobio sam brojne poruke navijača u proteklom razdoblju, u mojoj karijeri ovo je prvi put da dobivam toliku podršku i naklonost navijača te to mi je dalo još veći poticaj da se vratim. Želim na terenu dati sve od sebe da zajedno ponovimo sve dobro iz prošle sezone i siguran sam da ćemo biti jako dobri u prvenstvu. Momčad je vrlo dobra i mislim da smo sposobni za jako dobre stvari te da možemo ostvariti zacrtane ciljeve - prvi su dojmovi Fossatija nakon povratka na Poljud.

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • finfinccc 31.08.2021.

    sve otpisani dolaze u hajduk,a klub nikad u večim gubicima

  • danijel23 31.08.2021.

    prekaljeni reprezentativac 😂😂

  • 31.08.2021.

    Čiji reprezentativac? Kad je prvi i zadnji put bio u reprezentaciji? Čovjek nije igrao godinu dana! Svatko tko je igrao nogomet zna što to znači.... Dakle, uz sav respwkt prema čovjeku, bivši reprezentativac, i sva ako prinova a ne pojačanje... Samo senzacionalni naslovi se čitaju i prodaju👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare