Obavijesti

Sport

Komentari 43

Hajduk će Rijeci oteti stopera Rangersa? Stiže reprezentativac

Hajduk će Rijeci oteti stopera Rangersa? Stiže reprezentativac

Nikola Katić na korak je do potpisa posudbe za Hajduk. Stoper s jednim nastupom za A reprezentaciju vraća se nakon ozljede i na Poljudu će probati uhvatiti formu za povratak u Rangerse

VIDEO

Hajduk je blizu angažmana povremenog hrvatskog reprezentativca Nikole Katića (24), doznaju 24sata.

U utrci za stopera Glasgow Rangersa bili su Dinamo, Rijeka i Hajduk, no Nikola je želio u Hajduk i ako ne bude nepredviđenih obrata do kraja prijelaznog roka stoper iz Stoca rođen u Ljubuškom u Hercegovini trebao bi postati igrač Hajduka.

Pokretanje videa...

Policajci i navijači zajedno u Kopenhagenu 02:00

Riječ je o jednogodišnjoj posudbi s mogućnošću otkupa ugovora, a Katić će se pokušati dobrim igrama vratiti u kadar Rangersa, iz kojeg je ispao zbog ozljede koljena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Katić se u ljeto 2018. preselio iz Slaven Belupa u redove škotskog velikana za kojeg je odigrao 60-ak utakmica na sjajnom nivou, no na početku prošle sezone ozlijedio je koljeno, i nakon operacije i procesa oporavka i rehabilitacije vraća se nogometu.

Nikola ima jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju pod Antom Čačićem, a nastupio je i za U-21 vrstu pod Nenadom Gračanom i igrao na Euru 2019. u San Marinu.

NIkola Katić

Drugi je transfer Hajduk već potvrdio. Želja za nastavkom suradnje Marca Fossatija i napokon je realizirana. Talijanski veznjak koji je prošle zime stigao na posudbu u Hajduk riješio se ugovora s Monzom, zaliječio ozljedu prepona i potpisao novi ugovor s Hajdukom.

Prema dostupnim informacijama, Fossati je potpisao na dvije godina, uz opciju Hajduka da ga zadrži i u trećoj godini.

- Drago mi je što sam opet s vama, idemo jako - kazao je Fossati u prigodnom videu koji je Hajduk objavio na društvenim mrežama.

- Marco se u prošloj sezoni dokazao kao dodana vrijednost našoj momčadi te vjerujemo da će i sada podignuti kvalitetu ekipe. S njim ćemo dobiti  na širini kadra, a njegova tehnika, nogometna inteligencija i borbeni karakter samo su dio karakteristika koje ga čine dobrim igračem. Također treba istaknuti njegove ljudske kvalitete i utjecaj na svlačionicu. Dolazi bez odštete i sigurno će podići nivo kvalitete u našoj momčadi. Imao je i ponude drugih klubova u ljetnom prijelaznom roku, ali sve ih je odbio te pokazao kako je Hajduk njegov prioritet - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

- Moj cilj i želja od prvog dana nakon završetka prošle sezone bio je upravo povratak ovdje. Tu se dobro osjećam i zaista sam sretan. Dobio sam brojne poruke navijača u proteklom razdoblju, u mojoj karijeri ovo je prvi put da dobivam toliku podršku i naklonost navijača te to mi je dalo još veći poticaj da se vratim. Želim na terenu dati sve od sebe da zajedno ponovimo sve dobro iz prošle sezone i siguran sam da ćemo biti jako dobri u prvenstvu. Momčad je vrlo dobra i mislim da smo sposobni za jako dobre stvari te da možemo ostvariti zacrtane ciljeve - prvi su dojmovi Fossatija nakon povratka na Poljud.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener