To je to što me zanima!

Hajduk ostao bez legendarnih igrača u omladinskom pogonu

Vilson Džoni, Zoran Varvodić i Nenad Pralija više neće biti Hajdukovi zaposlenici. Što zbog godina, a što zbog nekih drugih stvari "bili" više ne mogu računati na njih
Vidi originalni članak

Velike promjene zadesile su Hajdukovu omladinsku školu koju su napustile klupske legende Vilson Džoni, Zoran Varvodić i Nenad Pralija.

Džoni će u mirovinu, dok drugoj dvojici istječe ugovor i neće biti produženi. Varvodić je u Hajduku proveo punih 15 godina radeći u omladinskoj školi i seniorima, a Pralija se u Hajduk vratio prije dvije godine, gdje je postavljen za voditelja skautske službe.

Tijekom večeri pojavila se informacija i kako je ostavku podnio šef omladinske škole Srđan Andrić, no provjerom kod predsjednika Hajduka Marina Brbića saznali smo da je neistinita.

- Istina je kako smo sportski direktor Vučević i ja razgovarali sa Srđanom te se on osjetio pogođenim i odgovornim zbog odlaska braće Baturina iz Hajdukove omladinske škole. No jasno je kako on ne snosi bilo kakvu odgovornost za taj slučaj, bio je nemoćan učiniti bilo što poput nas ostalih - kazao je predsjednik Hajduka Brbić te dodao:

- Postojala je mogućnost da braću Baturina suspendiramo, no već mi je pomalo mučno od svega. Gdje sve ovo skupa vodi kad se s djecom od 12 godina tako postupa?! Ne pada mi na pamet baviti se takvim stvarima.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • fuu kam ise 04.07.2015.

    Jos malo I meni ce dat nogu ; ((

  • Baketin 04.07.2015.

    Ako se u ovom naj osjetljivljem segmentu kluba loše i kontra interesa samog Hajduka radilo ili radi, onda to treba odmah sankcionirati bez obzira o kojima imenima se radilo. Samo tako i u preostalim dijelovima kluba jer je Hajduk prije SVIH i SVEGA. HAJDUK ŽIVI VJEČNO!!! SAMO NAPRID HAJDUČE TVOJA DICA SU UZ TEBE!!!

  • FASTT 03.07.2015.

    Hajfuk mora podhitno stvorit tim skauta koji ce pocet nesto radit,iako i to nista ne moze pomoc kad Hajduk nema mladom igracu sta obecat.Sta mu Hajduk moze omogucit kad vidis druge? Moze jedino da Hsjduk ima svog gazdu pa da vidis.Sto se tice ovog Donija netnam kog je on ikad doveo u klub tako da mi nije zao sta odlazi.Ali je zalosno da jedan Zlatko Vujovic nema mjesta u Hajduku za rad s napadačima,jedan Jarni takoder.Pa oni mogu dat Hajduku vise nego svi ostali.Takvo bogatstvo imamo a neznamo ih koristit.Tuzno..kuda plovi ovaj brod pa dajte uradite nesto !!! Vucevicu makni se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare