Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Hajduk ostao bez legendarnih igrača u omladinskom pogonu

Vilson Džoni, Zoran Varvodić i Nenad Pralija više neće biti Hajdukovi zaposlenici. Što zbog godina, a što zbog nekih drugih stvari "bili" više ne mogu računati na njih

PIXSELL/24sata
Foto: PIXSELL/24sata
27 komentara

Velike promjene zadesile su Hajdukovu omladinsku školu koju su napustile klupske legende Vilson Džoni, Zoran Varvodić i Nenad Pralija.

Džoni će u mirovinu, dok drugoj dvojici istječe ugovor i neće biti produženi. Varvodić je u Hajduku proveo punih 15 godina radeći u omladinskoj školi i seniorima, a Pralija se u Hajduk vratio prije dvije godine, gdje je postavljen za voditelja skautske službe.

Tijekom večeri pojavila se informacija i kako je ostavku podnio šef omladinske škole Srđan Andrić, no provjerom kod predsjednika Hajduka Marina Brbića saznali smo da je neistinita.

- Istina je kako smo sportski direktor Vučević i ja razgovarali sa Srđanom te se on osjetio pogođenim i odgovornim zbog odlaska braće Baturina iz Hajdukove omladinske škole. No jasno je kako on ne snosi bilo kakvu odgovornost za taj slučaj, bio je nemoćan učiniti bilo što poput nas ostalih - kazao je predsjednik Hajduka Brbić te dodao:

- Postojala je mogućnost da braću Baturina suspendiramo, no već mi je pomalo mučno od svega. Gdje sve ovo skupa vodi kad se s djecom od 12 godina tako postupa?! Ne pada mi na pamet baviti se takvim stvarima.

Naši partneri pišu
Message