To je to što me zanima!

Hajduk prodao Dinu Beširovića i zaradio na njemu 150.000 €

Beširović je došao u Hajduk iz Radnika iz Bijeljine i odmah doživio tešku ozljedu koljena, nakon koje se nije uspio nametnuti. Na posudbi u Mađarskoj je zadovoljio i Mezõkövesd ga je otkupio...
Vidi originalni članak

Mađarski Mezõkövesd aktivirao je opciju i otkupio ugovor Dine Beširevića (26) od Hajduka. Cijeli posao bit će službeno objavljen prvog dana prijelaznog roka, no kako je u ugovoru bila klauzula o odšteti od 150.000 eura koju su Mađari aktivirali, već sada je jasno da je posao zgotovljen i da će Hajduk na Beširoviću zaraditi onoliko koliko ga je i platio kada je dolazio iz Radnika iz Bijeljine - 150.000 eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beširović je došao u Hajduk prije dvije sezone i odmah doživio tešku ozljedu koljena, nakon koje se praktički nikad nije ni vratio u prvu momčad.

Povremeno je odigrao koju minutu, ali nikad nije dobio pravu priliku. Zato je i odlučio otići na posudbu i čim je stigao u Mađarsku procvjetao je, odigrao nekoliko dobrih utakmica, zabio nekoliko golova i to je bilo dovoljno Mađarima da otkupe njegov ugovor.

U Hajduku mu je ipak na poziciji zadnjeg veznog konkurencija bila prejaka: Nejašmić, Jurić, Hamza...

Mezõkövesd je treći na tablici i drži poziciju koja vodi u Europsku ligu. Osam je bodova iza Ferencvarosa i pet iza Fehervara.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • GZIRA untd 06.05.2020.

    150tisuća ufff skupo su ga i prodali al taman za dve kile koke, transfer stoljeća hehehehe bit će veselo u Splitu

  • 06.05.2020.

    dosta jak transfer,,bit ce nesto od ovog kluba

  • hyndaii 05.05.2020.

    Od kada se zaradom smatra ako nešto prodaš jeftinije nego što si kupio?Gdje to ima?Ima ,ima ,samo u hajduku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare