Obavijesti

Sport

Komentari 14

Hajduk prodao Dinu Beširovića i zaradio na njemu 150.000 €

Hajduk prodao Dinu Beširovića i zaradio na njemu 150.000 €
1

Beširović je došao u Hajduk iz Radnika iz Bijeljine i odmah doživio tešku ozljedu koljena, nakon koje se nije uspio nametnuti. Na posudbi u Mađarskoj je zadovoljio i Mezõkövesd ga je otkupio...

VIDEO

Mađarski Mezõkövesd aktivirao je opciju i otkupio ugovor Dine Beširevića (26) od Hajduka. Cijeli posao bit će službeno objavljen prvog dana prijelaznog roka, no kako je u ugovoru bila klauzula o odšteti od 150.000 eura koju su Mađari aktivirali, već sada je jasno da je posao zgotovljen i da će Hajduk na Beširoviću zaraditi onoliko koliko ga je i platio kada je dolazio iz Radnika iz Bijeljine - 150.000 eura.

Pokretanje videa...

05:35

Beširović je došao u Hajduk prije dvije sezone i odmah doživio tešku ozljedu koljena, nakon koje se praktički nikad nije ni vratio u prvu momčad.

Povremeno je odigrao koju minutu, ali nikad nije dobio pravu priliku. Zato je i odlučio otići na posudbu i čim je stigao u Mađarsku procvjetao je, odigrao nekoliko dobrih utakmica, zabio nekoliko golova i to je bilo dovoljno Mađarima da otkupe njegov ugovor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Hajduku mu je ipak na poziciji zadnjeg veznog konkurencija bila prejaka: Nejašmić, Jurić, Hamza...

Mezõkövesd je treći na tablici i drži poziciju koja vodi u Europsku ligu. Osam je bodova iza Ferencvarosa i pet iza Fehervara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića