To je to što me zanima!

Hajduk se još želi pojačati: 'Bili' žele vratiti Dinu Mikanovića

Momčad koja želi trofeje ne može se osloniti samo na Lovrencsicsa. Mikanovića je htio i Osijek, a zbog političkih nemira u Kazahstanu otvorila se mogućnost da Dino raskine ugovor
Vidi originalni članak

Davna želja Dina Mikanovića (27) da se vrati u Hajduk lako bi se mogla realizirati već ove zime. Nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac nije dobio pravu priliku u Hajduku, zarana je morao u inozemstvo.

ODBIO JE BJELICU, ALI... Senzacija na pomolu: Stoper Benfice nadomak je Hajduka!

No, u Danskoj i Kazahstanu nije stigao do prave afirmacije. Svim pokušajima povratka do sada su se priječili financijski razlozi i prevelika odšteta. Ove zime u Kazahstanu su se dogodili politički nemiri, Kairat također ima određenih problema i otvorila se mogućnost da uz određenu odštetu Mikanović ranije raskine ugovor. 

Za njegovu situaciju znaju i Osječani, no Mikanović bi se puno radije vratio u Hajduk i postoje kombinacije da se to uskoro i dogodi. Desni bek je u Kazahstanu gdje čeka rasplet cijele situacije.  U subotu je zakazan odlazak na pripreme u Antalyju, no lako je moguće da ne otputuje s momčadi nego u novu sredinu. Hajduk je jedna od opcija, za sada najozbiljnija. Pitanje je koliku odštetu će čelnici Kairata tražiti i hoće li je Hajduk platiti. 

POVUCI - POTEGNI Kalinić se želi vratiti, ali o tome ne odlučuje on, nego Verona!

Nije tajna da Hajduk traži desnog beka, iskusni Lovrencsics je dobro rješenje, no momčad koja želi u borbu za trofeje ne može se osloniti samo na njega. Povratkom Mikanovića Lovrencsics bi ne samo dobio pomoć, nego i konkurenciju jer Mikanović je itekako potentan igrač koji može uzeti i mjesto u početnoj postavi. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • škorpion1980 28.01.2022.

    Kakav transfer.

  • Palmanova 28.01.2022.

    tako ste pisali da su dobili i Diemersa .vec je sve bilo gotovo.ah da pa on je u Hannover 96

  • Blaž Bahat 28.01.2022.

    Hajduk se želi pojačati :). Pa i blagajnica želi ići na more pa nikome niš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare