Obavijesti

Sport

Komentari 64

Kalinić se želi vratiti, ali o tome ne odlučuje on, nego Verona!

Kalinić se želi vratiti, ali o tome ne odlučuje on, nego Verona!

Informacije talijanskih medija kako Nikola Kalinić želi ostati u Veroni su neprovjerene i netočne. Nikola se želi vratiti na Poljud i od toga ga dijeli samo odluka čelnika Verone.

VIDEO

Navijači Hajduka s nestrpljenjem iščekuju vijest hoće li se i kada Nikola Kalinić vratiti na Poljud, a u nedostatku službenih vijesti osluškuju se i one neslužbene, provjeravaju se statusi na društvenim mrežama, prate talijanski mediji... I u tom kolopletu informacija odnekud se pojavila i "vijest" kako Nikola želi i dalje ostati u Veroni jer smatra da može igrati važnu ulogu u Tudorovoj momčadi. Natpis iz  jednog talijanskog medija na brzinu je i bez provjere prenesen u ostalima te je ostavio u čudu navijače Hajduka koji se sada s pravom pitaju kako je moguće da Kalinić želi ostati u Veroni, a do jučer se želio vratiti u Hajduk.

A stvar je poprilično jednostavna, informacija nije ni točna ni provjerena, a jedina istina je da se u zadnja 24 sata baš ništa novoga nije dogodilo, osim što je Kalinić odradio trening s Veronom, kao što se to od njega i očekuje. Ugovor ga s klubom veže još šest mjeseci i mora poštovati i ispunjavati sve obaveze koje pred njega postavljaju sve dok se drugačije ne dogovore. No to ne mijenja baš ništa kada su u pitanju Kalinićeve želje i namjere.

Split: Dinamo nakon izvo?enja jedanesteraca osvojio Kup Hrvatske

Već smo pisali kako se Kalinić još prije šest mjeseci želio vratiti u Hajduk i na Poljudu zaključiti karijeru, no čelnici Verone nisu ga puštali jer im je trebao kvalitetan centarfor u borbi za opstanak. Sada su i tu brigu prebrinuli i ispunili cilj sezone, rado bi i oni uštedjeli pet - šest plaća, koliko bi još morali isplatiti najskupljem igraču u svlačionici do kraja sezone. Štoviše, u potrazi su za centarforom koji bi zamijenio Kalinića, no još uvijek ga nisu pronašli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Navijači Hajduka ga čekaju, a on trpa: Kalinić ušao s klupe i zabio za pobjedu Verone...
Navijači Hajduka ga čekaju, a on trpa: Kalinić ušao s klupe i zabio za pobjedu Verone...

Dodatan problem je i što je Giovanni Simeone zaradio peti žuti karton i mora propustiti sljedeću utakmicu protiv Juventusa, a kako je u Serie A nastupila dvotjedna pauza, Kalinićev povratak na Poljud je tako i dalje na čekanju. Naravno, ako čelnici Verone u međuvremenu ne pronađu zamjenu koju intenzivno traže ili pak zaključe da im je pametnije uštedjeti ozbiljan novac na Kalinićevim plaćama, nego juriti za bodovima koje će u Torinu i onako teško osvojiti.

Serie A - AC Milan v Hellas Verona

No čak i ako čelnici Verone odluče zadržali Kalinića da bi zaigrao i u Torinu, još je dovoljno vremena do kraja prijelaznog roka da se realizira njegov planirani povratak na Poljud. Naravno, bilo bi bolje da se Kalinić priključi treninzima Hajduka što prije, no o tome ne odlučuju ni Hajduk ni Kalinić, nego isključivo Igor Tudor i čelnici Verone. Ako i kada oni daju zeleno svijetlo, Kalinić će krenuti prema Splitu, ma što talijanski mediji pisali o tome. A hoće li to biti sutra, prekosutra, za deset dana..., to znaju samo čelnici Verone.

Hoće li navijači Hajduka morati pričekati Kalinićev povratak još dva tjedna, ili će ipak doći sad?
Hoće li navijači Hajduka morati pričekati Kalinićev povratak još dva tjedna, ili će ipak doći sad?
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu