To je to što me zanima!

Hajdukov novi veznjak drugi je najtraženiji na Transfermarktu: 'Objasnite momku gdje je doša'

Volim igrati iza napadača i biti blizu gola, ali mogu igrati u veznom redu i na desnoj strani. Volim sudjelovati u kreaciji napada, objasnio je novi igrač splitske momčadi
Vidi originalni članak

Klub je jako poznat pa je odluka bila jednostavna. Drago mi je biti dio kluba koji se bori za naslov prvaka, a želim dati maksimum i pomoći u ostvarenju ciljeva, započeo je za Hajduk TV nakon dolaska u Split ofenzivni veznjak Yassine Benrahou (24). 

Ovaj 2.2 milijuna eura vrijedni francuski Marokanac stigao je u klub potpuno besplatno, a preko noći je postao drugi najtraženiji nogometaš na popularnom Transfermarktu. Tamo stoji podatak da je ofenzivno veznjak, ali i da može igrati na krilima.

'BIJELI DIM' S POLJUDA Hajduk doveo Marokanca, igrao s Mbappeom: Livaja ili Messi? Livaja! Bit će borba za ligu i Kup

- Volim igrati iza napadača o biti blizu gola, ali mogu igrati u veznom redu i na desnoj strani. Volim sudjelovati u kreaciji napada - objasnio je.

U francuskoj Ligue 2 odigrao je 43 utakmice, zabio deset golova i devet puta asistirao, a u Ligue 1 ima 42 nastupa dva gola i četiri asistencije. 

- Imao sam priliku mnogo igrati, sretan sam što sam došao u ovako dobar klub skupiti dodatno iskustvo i napredovati. Ne znam puno o ligi, ali znam da Hrvatska ima odličnu reprezentaciju i igrače koji igraju u velikim klubovima. To je bio i jedan od razloga što sam došao ovdje - zaključio je.

A reakcije na društvenim mrežama splitskog kluba su svakojake. Od pohvala za novo pojačanje pa sve do onih poput 'Dalmacija do Maroka' i propitkivanja tko je uopće skautirao takvo pojačanje do 'objasnite momku gdje je doša'. No, što nam ima za pokazati, tek ćemo vidjeti...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ferdo zagorec 28.01.2023.

    Skupljate otpadke koje nitko neće

  • Z.a.c 27.01.2023.

    Majkemi,cu da izidjem na teljevizor 😂

  • 27.01.2023.

    Ovaj je za petkovica izmislil nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare