To je to što me zanima!

Hajdukovci su odbili zajednički ručak s HNS-om i Dinamom...

Za tradicionalni zajednički ručak domaćini iz Vinkovaca osigurali su prostor u Kunjevcima, u predgrađu Vinkovaca. Nažalost po domaćina, koji je uložio veliki trud, predstavnici Hajduka su odbili doći na ručak
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj kao da ništa ne može biti normalno. Svugdje u svijetu, uoči važnih utakmica, pogotovo derbija, čelnici oba kluba zajedno sjednu na ručak i time pokažu solidarnost, kolegijalnost, sportski duh i želju za dobrom suradnjom. Poakžu, ako ništa drugo, da je ipak samo riječ o nogometnoj utakmici, o sportskom nadmetanju. Tako su, primjerice, najveći argentinski rivali River i Boca, kako bi pokazali da i među njima vlada prijateljstvo, zajedno izašli na posljednji derbi, što prije nije bio slučaj... I pobrali simpatije širom svijeta.

FINALE KUPA Kladionice ne vjeruju Hajduku, tečaj na pobjedu 'bilih' - 5.50!

Tako nešto trebalo je biti i u Vinkovcima, Dinamo i Hajduk, odnosno njihovi čelnici, trebali su zajedno sjesti na ručak. No, gospoda iz Splita su, kako saznajemo, odbili sudjelovati na formalnom ručku s delegacijom Dinama i HNS-a. Situacija u Splitu je takva da prema HNS-u i Dinamu vlada veliki animozitet i zajednički ručak ne bi dobro sjeo kod Torcide, a njih se u Hajduku itekako sluša.

FINALE KUPA Dođi u Vinkovce: Ludnica, grad pun policije, BBB-a i Torcide...

I dok jedni tvrde da je ovdje riječ o elementarnom bontonu, pristojnosti i kulturi  te da je Hajduk, kao veliki klub, trebao pristati na ručak, drugi smatraju da je ovakva odluka Hajduka očekivana. Bilo kako bilo, zajedničkog ručka neće biti, a Hajduk će po protokolu otići na prijam kod gradonačelnika Ivana Bosančića i župana Bože Galića. Zajednički ručak za njih ne dolazi u obzir...

Idi na 24sata

Komentari 227

  • Mslistipica 23.05.2018.

    Zato su suci bili I uništili finale

  • 23.05.2018.

    ***Admin***: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • iwann 23.05.2018.

    S mafijašima i lopovima nikad za isti stol s ručkom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare