To je to što me zanima!

Hajdukove rezerve slavile na posljednjem susretu u Sloveniji

Nakon neugodnog poraza prve momčadi Hajduka protiv Celja (3-0), kraj priprema u Sloveniji došao je s pobjedom. Izmiješana momčad slavila je protiv rumunjskog UTV Arada (1-0), a sad se 'bili' vraćaju u Split
Vidi originalni članak

Nakon što su protiv Celja (3-0) neki nogometaši Hajduka dali Jensu Gustafssonu na razmišljanje zaslužuju li biti u prvih 11, isto su to, samo u dobrom smislu, napravili neki rezervni igrači Hajduka jutro nakon neugodnog poraza. Jedini gol na utakmici zabio je Jairo.

LOŠ DAN Hajduk dobio tri gola od Celja: Rezultat je svakako razočarenje

Prošlu su sezonu Rumunji završili na desetom mjestu u ligi, a ova je utakmica ujedno i kraj dvotjednih priprema u Sloveniji za Hajduk koji se sad vraća u Split gdje će u ponedjeljak, 13. srpnja, igrati protiv Zrinjskog iz Mostara. Igrači iz drugog plana 'bilih' uspjeli su završiti susret bez primljenog gola, a Gustafsson se ovaj put nije odlučio na terenu cijelo vrijeme držati istu jedanaestorku. 

Tako su pripreme u Sloveniji 'bili' završili s tri pobjede i jednim porazom, a nova sezona elitnog ranga hrvatskog nogometa kreće uskoro.

EFIKASNI NA PRIPREMAMA Livaja utrpao lob s 30 metara: Hajduk srušio i Aris u Sloveniji

HAJDUK: Silić (od 31. Sentić, od 60. Perić), Ćalušić, Dimitrov, Vušković (od 46. Škaričić), Dolček, Čuić, Brkljača (od 46. Eduok), Ćubelić (od 77. Krolo), Jairo (od 67. Jakoliš), Diamantakos (od 76. Šarić), Ljubičić (od 84. Lazar).

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Zagreb1976 08.07.2021.

    Dragi hajdukovi opet se nadate da imate šanse osvojiti prvenstvo a već u prvom kolu HNLa ćete se spustiti na zemlju a prije toga Tobol će vam pokazati kako za vas nema mjesta u Europi jel ste amateri

  • Konjushar 08.07.2021.

    Netko pobjeđuje rezervama, netko gubi od konobara sa Islanda. HŽV

  • Tko sere2 08.07.2021.

    Niko kao Hajduk iz Splita 🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare