Sport

Komentari 526

Livaja utrpao lob s 30 metara: Hajduk srušio i Aris u Sloveniji

Livaja utrpao lob s 30 metara: Hajduk srušio i Aris u Sloveniji

Hajduk je pobijedio grčkog prvoligaša 3-1 i nastavio stopostotan niz na pripremama. Zabijali su Livaja, Jairo i Ljubičić, a debitirao Jan Mlakar. U srijedu slijedi utakmica protiv Celja

Novi trener Hajduka Jens Gustafsson pronašao je dobitnu formulu na pripremama u Sloveniji jer "bili" su pobijedili i u četvrtoj utakmici. U Odrancima je, u debiju slovenskog napadača Jana Mlakara, pao grčki Aris 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sjajno su hajdukovci otvorili utakmicu. Kapetan Marko Livaja već u sedmoj minuti iskoristio je neoprezno istrčavanje golmana Mariosa Siampanisa i lobom s 30 metara zabio za vodstvo.

Nekoliko minuta kasnije Stefan Simić nakon ubačaja je glavom pucao u prečku, a Aris se vratio u 23. minuti golom Konstantinosa Chatzipirpiridisa.

Gustaffson je u 60. minuti zamijenio sve igrače osim golmana Josipa Posavca i nakon toga je Hajduk riješio utakmicu.

Jairo je u 72. minuti udarcem s 20-ak metara zabio za novo vodstvo, a šest minuta poslije Dimitris Diamantakos i Jairo kreirali su situaciju za Marina Ljubičića koji odmjerenim udarcem donosi 3-1.

Do kraja ovog dijela priprema hajdukovce očekuje utakmica protiv Celja u srijedu od 19 sati.

Hajduk (4-2-3-1): Posavec - Dellova, Simić, Elez, Čolina - Vuković, Atanasov - Sahiti, Livaja, Biuk - Mlakar (od 60' Dimitrov, Brkljača, Ćalušić, Diamantakos, Jairo, Škaričić, Čuić, Dolček, Ćubelić, Ljubičić)

Najčitaniji članci