To je to što me zanima!

Halilović: Bili smo sramotni! Kao kapetan kriv sam za sve...

Brekalo je vjerojatno izgubljen do kraja prvenstva. Ići će na magnetsku pa ćemo vidjeti. Njegova je ozljeda utjecala na drugi primljeni gol jer su svi razmišljali o tome, a nitko nije vodio računa o obrani, kaže Gračan
Vidi originalni članak

Ispričavam se navijačima zbog ovog rezultata, rekao je kapetan mlade reprezentacije Alen Halilović nakon šokantnog poraza od Rumunjske.

Na otvaranju Eura Rumunjska je Vatrene srušila s 4-1 i otežala posao izabranicima Nenada Gračana. Čekaju nas utakmice s jakim Francuzima i Englezima, ako želimo na Olimpijske igre, moramo pobijediti.

- Preuzimam krivicu na sebe. Mislim da sam kao kapetan morao bolje voditi danas utakmicu. Teško je reći nešto nakon ovoga. Nismo ušli u utakmicu kako treba, nismo bili pravi. Bili smo sramotni. Ne pamtim da smo ikada ovako igrali. Rumunjska nas je izdominirala u svakom pogledu i zaslužno su pobijedili. Ostale su još dvije utakmice i nadam se da ćemo pokazati zašto smo došli ovdje - rekao Alen Halilović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moramo se sada okrenuti onome što je ispred nas i pokazati da ovo nije naše pravo lice - dodao je Halilović. Upravo je po desnoj strani koju je držao s Filipom Uremovićem bilo najviše problema protiv Rumunja.

- Razgovarali smo s Halilovićem o tome i na treningu. Da se trebamo stisnuti na strani, ne dozvoliti takve prodore. Halilović je dva, tri puta ispao pa su Rumunji to iskoristili i stvarali situacije, patio je i Moro, to svakako u fazi obrane nije bilo kvalitetno - rekao je Nenad Gračan nakon utakmice.

- Nismo očekivali ovakav poraz. Na početku utakmice bili smo impresionirani, primali smo brzo dva gola, kroz cijelu utakmicu smo imali mnogo tehničkih grešaka, nedostajalo je sigurnosti kod igrača u dodavanjima. To sam govorio kad sam pričao o natjecateljskom nogometu i kontinuitetu naših igrača u klubovima. Nažalost, bilo je dosta ozljeda, pokušali smo to popraviti u ova dva tjedna, ali nismo uspjeli. Treći gol nas je slomio. Nakon toga se više nismo mogli vratiti.

KOMENTAR Nažalost, Olimpijske igre će za naše mlade očito biti samo san

KAKO SU IGRALI? Benković i Katić kao da nisu igrali zajedno ni na treningu...

Svi su razmišljali o ozljedi Brekala

Josip Brekalo u 14. je minuti morao izaći zbog ozljede. Gračan tvrdi da je to izbacilo njegove igrače iz utakmice.

- Brekalo je vjerojatno izgubljen do kraja prvenstva. Ići će na magnetsku rezonancu pa ćemo vidjeti. Koljeno ga jako boli, sigurno je i to utjecalo na drugi primljeni gol jer su svi razmišljali o ozljedi Brekala, a nitko nije vodio računa o obrani. Tada se to malo sve skupa i poremetilo - završio je Gračan.

- Navijači su bili izvanredni. Osjećali smo se kao da igramo u Rumunjskoj. Bili su naša dodatna snaga - pričao je nakon utakmice George Puscas, a Hagi je dodao:

- Bila je ovo savršena večer. Ovo sam želio. Otvoriti prvenstvo na pravi način i s manje pritiska ući u drugu utakmicu.

- Ponosni smo. Bojao sam se da će nas navijači previše ponijeti i da će igrači samo napadati. Na kraju su napravili baš ono što su trebali - kratak je bio rumunjski izbornik Radoi.

HRVATSKA - RUMUNJSKA 1-4 Šok za 'mini vatrene'! Rumunji ih deklasirali na otvaranju Eura

VIDEO Dobili smo jeftine golove: Loše reakcije obrane su bile skupe...

Idi na 24sata

Komentari 110

  • 19.06.2019.

    halilovic umislio da je messi ili robben pa stalno na lijevu nogu, dribling i udarac nula...jedino sta taj decko radi je prebacaj na lijevu pa pukne dijagonalu a to moze svatko tko ima imalo smisla za nogomet...jos nosi kapetansku traku, zbog cega?

  • 19.06.2019.

    teški dani za U21 hrvatsku reprezentaciju, pogotovo ozljedom Brekala, ali ako Halilovića ne stave na klupu, bit će još teži

  • 19.06.2019.

    Sad vidite dokaz, zašto Halilović nema mjesta u A reprezentaciji, jedva da ima mjesta u U21..sine samo ljeva noga i nedaj nikom loptu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare